reklama
Rozwiązanie
No i cudownie[emoji6] gratuluje, musi byc dobrze[emoji6]Dziewczyny jestem po wizyciewszystko jest dobrze. Serce bije jestem w 9 tygodniu ciąży według usg. 2,46 cm szczęścia. Niewiadomo dlaczego beta spadła może błąd laboaltirium [emoji52]
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Skontaktowałam się z lekarzem . Odpisała mi ze wynik może być niemiarodajny i może to kompletnie nic nie oznaczać (...)
A mimo to kazała Ci wykonać takie badanie, brawo dla pani doktor...
Trzymam kciuki za wizytę!
reklama
Czytam niektóre komentarze i aż mnie dziwi z jaką łatwością można ocenić lekarza po takiej sytuacji - nie znając szerzej sprawy.
Tak więc drogie forumowiczki - po pierwsze, lekarza mogło coś minimalnie zaniepokoić dlatego zalecił betę na tym etapie ciąży, a nie chciał stresować ciężarnej, bo jak wiemy, czasem wystarczy zdanie „jest dobrze, ale chciałbym się przyjrzeć jeszcze temu bo...” i kobieta już panikuje i przegląda internet i czyta głupoty.
Po drugie, co do odpowiedzi, przecież lekarz jej nie napisze/nie powie przez tel, ze to znaczy, że to już koniec. Bo różne rzeczy mogą się zdarzyć, więc póki nie wykona badania usg to na pewno nic nam takiego nie powie.
Życzę, żeby wszystko było dobrze, a Wam więcej zrozumienia i mniej szybkiego poddawania osądom.
Tak więc drogie forumowiczki - po pierwsze, lekarza mogło coś minimalnie zaniepokoić dlatego zalecił betę na tym etapie ciąży, a nie chciał stresować ciężarnej, bo jak wiemy, czasem wystarczy zdanie „jest dobrze, ale chciałbym się przyjrzeć jeszcze temu bo...” i kobieta już panikuje i przegląda internet i czyta głupoty.
Po drugie, co do odpowiedzi, przecież lekarz jej nie napisze/nie powie przez tel, ze to znaczy, że to już koniec. Bo różne rzeczy mogą się zdarzyć, więc póki nie wykona badania usg to na pewno nic nam takiego nie powie.
Życzę, żeby wszystko było dobrze, a Wam więcej zrozumienia i mniej szybkiego poddawania osądom.
Aguu
Fanka BB :)
Na pewno nikt by nic nie pisał, gdyby lekarz sam sobie nie przeczył. Sam wzbudził niepokój swoimi słowami.Czytam niektóre komentarze i aż mnie dziwi z jaką łatwością można ocenić lekarza po takiej sytuacji - nie znając szerzej sprawy.
reklama