Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sara a co zrobić jak dziecko zacznie bardzo płakać??? Tak że się nie będzie dało rady uspokoić bez lulania???
Bo zaczynam usypianie bez lulania na rączkach od jutra ( od nowa)
a Dawid potrafi bardzo przerazliwie płakać i co wtedy???
Jak go uspokoić?? w razie czego można zapodać herbatkę??
a przez dzień to też w łóżeczku usypiać bez lulania czy można lulać???np/w wózku
sa_raa!!!!!!!!!!!
udało się!!!! okąpałam zuzie o 20.30 potem masażyk , przyciemnione śwtełko, karmienie i do łóżeczka , na pocżatku płakała strasznie, wstawała aleja twardo kładąłm ją, nagle ona na brzuch ja ją po pleckach zaczęłąm głaskać i o 21.09 zasnęła i śpi!!!!!
CUD!!!!!!!!!!! i jak szybko!!!!!!
jestem przeszczęśliwa!!!!!
wiem wiem nie mam się podniecać za bardzo bo jutro może być gorzej
Ale ten mały sukces mnie dopinguje
Dzięki dziewczyno!!!!!
alexel bardzo się ciesze, że pomogłam no i zycze powodzenia dalej
tylko sie nie poddawaj
czarna zapodawaj co chcesz byle by sie uspokoił
a jak już się to stanie to kładz
w dzień staram sie nic nie robić ale czasem miziam po główce, po pleckach zależy.
ale na noc jest tak nauczony, że bez bujania bez miziania itd. kłade - siedze koło niego (bo muma wypluwa i wtedy jest wyk) aż uśnie
Chciałam się jeszcze pochwalić!!!!
Przed chwilka uśpiłam zuzie tym samym sposobem w łóżeczku, z poklepywaniem po pleckach
Zaczyna mi się to podobać i widze że Zuzi też
hello
dzisiaj poszło jeszcze lepiej!!!! Zuzia zasnęła o 20.48 !!!
Jedyne co mnie martwi to to że w nocy budziła się co 2 h!!!!
ja ją wyciągam i do cyca , a tak sobie myśle że może ona wcale nie jest głodna może wystarczy ja poklepać po plecakch i uśnie a ja jej na siłe tego cyca pcham (ona bierze więc w sumie nie tak na siłe)
Dzisiaj spróbuję ją uśpić bez karmienia.....