Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
karola, wózek super! ja tez się zastanawiam nad 3-kołową spacerówką. tylko troszchę tańszą
podoba mi się hauck jeep roaster,ale strasznie skrajne opinie na jego temat piszą
Ela fajny wóz, oglądałam go conajmniej kilka razy ale ja wciaz nie moge sie zdecydowac. Pewnie dlatego, że czekam do wypłaty :-) Wciąz nie wiem czy Chicco, czy Solar czy moze ów ciekawy Zooper Waltz (lub Hula)
Filipowi z wózków, to najbardziej podobają się moje ręce
ja patrzyłam teżn a szerokosc wózka. całkiem fajny jest chicco ct 05, ale wąziutki, no i rozkłada się do półleżącej tylko. a ten ct 04 ma spore kółka jak na parasolkę i ładnie się rozkłada.
zastanawialismy sie tez nad espritem houcka, ale on tez malutki.
no i kupilam chicco, firmy którą średnio lubię
Chciałabym usłyszeć wasze opinie na temat wózków, któe ostatnio wynalazłam dla Rocha. Rozpiętość cenowa jest duża, ami zależy na tym by znaleźć złoty środek i wózek w którem Roskowi będzie super wygodnie. Poza tym wózek nie może być ogromny po złożeniu. Maclaren MX3 3-Wheeler with Comfort Pack - Orange/Charcoal : mothercare
Kasiulka, ten pierwszy jest ogromny. nie wiem czy widziałas go na żywo. owszem bardzo ładny, super się prowadzi. ale to mozna brac dla noworodka, dla takich dieci jak nasze nie opłąca się.