Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kasiulka moj typ z kolei to 2 i 4 :-) o wozkach Quinny i tym podobnych słyszałam od sprzedawcy jedno - maja kiepska regulację oparcia. Bodajżer zaledwie 2 pozycje - leząca i siedząca.
Kasiu, a ten britax to nie ma takiego oparcia jak Quinny?czyli regulacju w dwóch pozycjach? najlpeiej wybierz si edo skalepu, pomacaj, pojeźdż, posadz Roszka w nim. no i zobacz jak sie składa.
Kasiulka .... u mnie u sąsiadów czasem za drzwiami stoi Maclaren ... podobna wersja i ja też już pisałam, że mi się bardzo podoba . Pisz jak się sprawuje, bo pewnie prawie wszystkie jesteśmy ciekawe ;-)
ogladalismy dzisiaj kilka wozkow, coneco solara jupitera i jeszcze jakas fajna bo miala duze kolka ale glupio sie skladala :-( no i dalej nie wiem co kupic :-( tego mojego wielofunkcyjnego prowadzic nie umiem :-(
Elu czy ten chicco ma palak? bo ja musze miec palak bo Michas nie usiedzi spokojnie :-(