reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sposoby na zasypianie

U nas jest maksymalny wściek mniej więcej w okolicach północy - Szymona nic nie jest w stanie uspokioć - ani noszenie, ani cyc, ani głaskanie. Musi się wyryczeć i wtedy znów zasypia. Nie mam pojęcia o co chodzi, bo nic go na pewno boli, nie ma mu też za zimno lub za ciepło.

Podobnie jest z zasypianiem po południu - ryk przeokropny i też nic nie pomaga.

reklama
Juana, trochę nie doczytałam, o jaką książkę chodzi :confused: Bo ja mam w wersji elektronicznej "Uśnij wreszcie" oraz "Każde dziecko może nauczyć się spać". Mogę przesłać jeśli te Cię zainteresują. Tylko że nie wiem jak długo będę miała net bo właśnie przenoszą nam na nowe mieszkanie, w środę przeprowadzka :-)
Pozdrawiam

ch_aga! ja właśnie tą książkę chciałam skanować. TO TO ;) Przeslesz mi na maila? kiniapasz@tlen.pl. ja mam to w wersji książkowej, ale jest pożyczona. Kiedyś będę musiała oddać :-)
Jak już dostanę od agi, to Wam porozsyłam... :-)

AniaM, ja wiedziałam, że cos znajdziesz, żeby sobie po swojemu wytłumaczyć :-)

Zuzia, tak, sama zasypia. W dzień lepiej jej to wychodzi, niż wieczorem :-)

reklama
Do góry