reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sposoby na zasypianie

ha! nie wiem co sie stalo, ale wlasie moja Ola po prostu sama poszla spac. Nic nie robilam, nie chciala jesc lezala sobie na lozku a ja sobie radia sluchalam nagle patrze a ona spi! :-) Juz kilka miesiecy tak jej sie nie zdarzylo.

reklama
Aniam, to jak Ola o 17:30 śpi, to ja się nie dziwię, że "lata" do 23:00. :-) U nas też tak przez "chwilę" było, ale przyzwyczailiśmy Karolę do tego, że po 16:00 jej nie kładziemy

Łukaszek czasami przysypia sobie około 17.00 albo 18.00, jak nie uda mu się wcześniej. Później bez względu na to spanko kąpie się ok. 19.-20.00 i ładnie zasypia. OK. 24.00 też mam pobudkę na pogłaskanie :-) Niestety, czasami takich przebudzanek jest kilka. A ostatnio o 4.00 jest głodny, na szczęście zje i dosypia do 8.00. Dla mnie taka przerywana noc to męczarnia.

ch_aga, wielkie dzięki!!!
jak tylko znajde czas to sobie poczytam, aale skąd go wziąć przed świetami? przestaje sie wyrabiać, brrrr...

chaga gratuluje mieszkanka!!!!! ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
obyś przeżyła przeprowadzkę ;-) :-) odezwij się do nas jak już się rozpakujesz :)

dziwczynki trzymam za was kciuki by wasze maluszki nauczyły się zaspiać ;-)
mój synek na szczęście łaskawy dla mnie w sprawie nocnego zasypiania :tak::tak:

reklama
Kinga- nie moge jej przetrzymac, bo dopiero by sie mega krzyk zaczal, juz bym jej do wieczora nie uspokoila. Ale Ola dlugo nie spi- rano tak z pol godziny i potem tez z pol godziny. Wiesz, jakby rano spala 2 godziny to moze dluzej by potem wytrzymywala.
Tak sie pochwalilam tym jej samodzielnym zasnieciem- ale spala tylko 15 minut ;-)

Do góry