reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sposoby na zasypianie

U nas są trzy czasem cztery drzemki w ciągu dnia i ta ostatnia zdarza sie nawet ok.18 (trwa góra pół godziny), która i tak nie przeszkadza Mateuszowi w tym żeby iść spać o 20:tak:

reklama
wow lolcia aż tyle drzemek ma mateusz, jagódka ma tylko jedną, ale za to długą między 12 a 14 śpi od godziny do dwóch

ma mamy dwie dlugie drzemki najczesciej pierwsza 2 do 2,5 osattnio nawet 3 h a potem od 1,5 do 2h. To mi pasuje

Ch_aga dzieki bardzo za ksiazki.

u nas wczoraj byla proba zasypiania samodzielnego. po godzinie placzu Zuza zasnela ale obudzila sie po pol godz i jakos juz nie wytrzymalam kiedy znowu po godzinie Zuza nadal plakala.... :(((((((

po swietach zabieramy sie ponownie. i musze byc tym razem bardziej konsekwentna

..........no a my już od 4.30 nie śpimy bo po co - bezsensu - skoro mozna się bawić - chce mi się spać - helppppp !!!!!!!

kiedy to się skończy :-(

Iga od jakiegoś czasu zasypia sama , trohcę pojęczy ale już się nie zachodzi z płaczu tak jak kiedyś. za to w noc dalej się budzi po 5 razy i nie mam sumienia nie dać jej cyca.
powstał chyba nowy problem w zamian- wgryza się w moje piersi:-(nie gryzie mnie tak jak kiedyś- raz a mocno, tylko coraz mocniej zaciska ząbki. po karmieniu znalazłam cztery ślady po ząbkach...

Mamaoli dopiero wysyłam książki bo wcześniej miałam przeprowadzkę i nie było dostępu do netu.
Pozdrawiam

reklama
Milla - pozazdrościć takiego spanka w dzień. Jaś w nocy sypia jak zwykle ładnie, ale w dzień to zazwyczaj ma dwie, góra trzy drzemki, najczęściej półgodzinne, niestety. Czasem zdarza mu się przespać godzinę, to wtedy jesteśmy zachwyceni, że tak długo spał! No, ale za to ostatnimi czasy rano po obudzeniu tak się ładnie sam bawi w łóżeczku, ze ja jeszcze do ósmej mogę podrzemać.

Do góry