reklama
K
KingaP
Gość
Aniam, to jak Ola o 17:30 śpi, to ja się nie dziwię, że "lata" do 23:00. :-) U nas też tak przez "chwilę" było, ale przyzwyczailiśmy Karolę do tego, że po 16:00 jej nie kładziemy
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Łukaszek czasami przysypia sobie około 17.00 albo 18.00, jak nie uda mu się wcześniej. Później bez względu na to spanko kąpie się ok. 19.-20.00 i ładnie zasypia. OK. 24.00 też mam pobudkę na pogłaskanie :-) Niestety, czasami takich przebudzanek jest kilka. A ostatnio o 4.00 jest głodny, na szczęście zje i dosypia do 8.00. Dla mnie taka przerywana noc to męczarnia.
ja rowniez prosze o przesłanie: Nocka.wawa@interia.pl
Nastka
Zaangażowana w BB
ja również poproszę o dwie ksiązeczki i z góry serdecznie dziekuję alicjaciesielczyk@wp.pl Pozdrawiam
chaga gratuluje mieszkanka!!!!! ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!

obyś przeżyła przeprowadzkę ;-) :-) odezwij się do nas jak już się rozpakujesz
dziwczynki trzymam za was kciuki by wasze maluszki nauczyły się zaspiać ;-)
mój synek na szczęście łaskawy dla mnie w sprawie nocnego zasypiania

obyś przeżyła przeprowadzkę ;-) :-) odezwij się do nas jak już się rozpakujesz
dziwczynki trzymam za was kciuki by wasze maluszki nauczyły się zaspiać ;-)
mój synek na szczęście łaskawy dla mnie w sprawie nocnego zasypiania

reklama
Kinga- nie moge jej przetrzymac, bo dopiero by sie mega krzyk zaczal, juz bym jej do wieczora nie uspokoila. Ale Ola dlugo nie spi- rano tak z pol godziny i potem tez z pol godziny. Wiesz, jakby rano spala 2 godziny to moze dluzej by potem wytrzymywala.
Tak sie pochwalilam tym jej samodzielnym zasnieciem- ale spala tylko 15 minut ;-)
Tak sie pochwalilam tym jej samodzielnym zasnieciem- ale spala tylko 15 minut ;-)