reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
ona niestety sie tak nauczyla tzn my ja nauczylismy
ze chodzi spac ok 23 ostatni nawet przed polnoca i budzi sie ok 11 w dzien
musze ja przestawic ale to nie latwe bo ona wlasnie wieczorem dostaje "powera" i smieje sie ze wszystkiego :-)

musze ja przestawic ale to nie latwe bo ona wlasnie wieczorem dostaje "powera" i smieje sie ze wszystkiego :-)

lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Mateusz o godzinie 11 to już jest po pierwszej drzemcea moje dziecko godzine temu dopiero sie obudzilo ze snu nocnego![]()

Mama Stacha
&Franka&Janka
Staszek śpi wciągu dnia zazwyczaj 2 razy po godzince. Czasami zdarza się tylko raz, ale niewiele dłużej, bo z półtorej godzinki.
Wtedy jednak o 19 jest jak neptyk i kąpiel jest bez szaleństw, tylko błyskawiczna, kaszka i spać.
Na noc śpi od 21 do 7. Bez cycka już.
Wtedy jednak o 19 jest jak neptyk i kąpiel jest bez szaleństw, tylko błyskawiczna, kaszka i spać.
Na noc śpi od 21 do 7. Bez cycka już.
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Moje szczęście najlepiej "funkcjonuje" jak wstaje ok. 9 i zasypia na ok. godzinkę po 10.00. Później podsypia ok. 15-16, a jak nie to ok. 16-17
Najlepiej, jak zasypia w swoim łóżeczku, ze swoim misiem :-), albo w wózeczku na spacerze.
Uśmiałam się dziś, bo zasnął w autobusie. Wysiadamy, chciałam mu rozłożyć wózeczek niżej, a tu WAŃKA-wstańka i rozgląda się ucieszony i woła "E".
Najlepiej, jak zasypia w swoim łóżeczku, ze swoim misiem :-), albo w wózeczku na spacerze.
Uśmiałam się dziś, bo zasnął w autobusie. Wysiadamy, chciałam mu rozłożyć wózeczek niżej, a tu WAŃKA-wstańka i rozgląda się ucieszony i woła "E".
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Karol ostatnio spi tylko raz, i to roznie albo ok 11tej spi godzinke albo ok 13tej i tez godzinka, pozniej juz tylko dzikie szalenstwo, dzis ponad godzine bawilam sie z nim w "chowanego", a ubawy mial przy tym po pachy - ja z reszta tez
Teraz juz spi, padl po kapieli o 19.15 polozylam go do lozeczka i ledwo kolderka przykrylam a juz spal :-) Czekaja mnie jedna moze dwie pobudki w nocy i spanko do ok 9tej :-)

ivka76
Fanka BB :)
Szymon już od jakiegoś czasu śpi tylko raz w dzień - ok. 12 przez mniej więcej 1,5-2godz. Niestety zasypia tylko i wyłącznie w wózku na dworze, więc jaka pogoda by nie była i tak muszę z nim iść.
Wieczorem zasypia bez problemu sam, ale co z tego jak budzi się po 20min, trzeba go wtedy pogłaskać i znów śpi przez ok. 20min i tak ostatnio cały czas. Ja już wysiadam!
Wieczorem zasypia bez problemu sam, ale co z tego jak budzi się po 20min, trzeba go wtedy pogłaskać i znów śpi przez ok. 20min i tak ostatnio cały czas. Ja już wysiadam!
reklama
Ja już odpadam :-( :-( Iga w dzień śpi zwykle 2 razy po 1-1,5 ale trzeba ją "dolulać" tzn jak się obudzi pogłaskać albo przytulić..za to w nocy..ostatnio koszmar. Śpi od 21 do 24 a póżniej budzi się chyba z 8 razy
.szarpie cyca bez opamiętania. nie mam pojęcia co się dzieje. rzuca się po całym łóżku i kwęka. już mam serdecznie dość. może ją odstawić od piersi??? a może to zęby bo się ślini ostatnio bardzo??
w każdym razie padam na pysk...

w każdym razie padam na pysk...