reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
kasiulla23 u nas to samo..........:-D :-D :-D :-D patryk idzie ostatnio spac kolo 23-24 i potem spi przewaznie do 10 a raz to nawet do 12 w poludnie :szok: :szok: :-D :-D ..cos mu sie przestawilo bo przedtem szedł kolo 21.30-22.00 i spał do 8.oo

kiedys tez chodzila spac ok 21.30 ale i tak sie budzila ok 11, a teraz od jakiegos czasu poprzestawialy jej sie godziny usypiania ale nie pobudki :-) :-) :-) (kiedys nie szalala przed zasnieciem tylko byla kapiel cyc i spac a teraz po kapieli smieje sie w nieboglosy :-D :-D :-D )

u mnie tez cyc usypiacz-choc proby usypiania kolysania byly,

ta metoda fakt drastyczna-nie znioslabym placzu 10 minutowego a co dopiero dluzej......

dlaczego nie spie
odp.kacper poszedl po 19 spac a ja sie cieszylam-pozornie widac o godz.2 oczy wielki i skory do zabawy po 3 zasnal........

a jeszcze jedno pytanko-wasze maluchy spia raz czy 2 razy dziennie-bo u mnie rozniasto-gl.tylko raz

reklama
u nas tez 2- jedna o 11 a druga okolo 16, zazwyczaj trwaja 45min-1,5h.
Probowalam Jaska przestawic na 1 drzemke ale wieczorem okolo 18 byl juz taki zmeczony, ze sobie odpuscilam! W ogole w szoku jestem ze Jas nie domaga sie jedzenia w nocy od czasu odstawienia od piersi- ostatni raz je okolo 20, a potem kolo 8,9 rano. A w nocy tylko kilka lykow wody.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry