• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkania poznańskich mamuś

reklama
Dziewczyny na AM jest tylko część fot. Dzisiaj , najpóźniej jutro wyślę do Was mailing z linkiem do zdjęć, skąd będziecie mogły je ściągnąć:) Mam jeszcze ogromną prośbę. Na stronie AM w komentarzach bardzo potrzebuję Waszych opinii, skarg, zażaleń, pochwał i oczekiwań na przyszłość. To nam ułatwi przygotowywanie kolejnych spotkań ( o ile dostaniemy zielone światło, a to też poniekąd w Waszych rękach). Dlatego ładnie proszę o mnóstwooooooo uwag, nawet skopiowanych z waszych wypowiedzi na BB, ale też co konkretnie było fajne, a co byoby fajne w przyszłości, a jakie niedociągniecia - to też cenne uwagi

Rozruszamy ten wątek trochę ;)

W następną środę w Multibabykino (czyli Malta albo Stary Browar, na 12:00, bilet 15zł) będzie polska komedia "Jak się pozbyć cellulitu" ;)

Ja po dzisiejszym lataniu za małym mówiłam że już więcej nie pójdę, ale znając życie za tydzień o tym zapomnę i będę szła,a potem znowu będę gadać że nigdy więcej... normalnie jak z piciem :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry