• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkania poznańskich mamuś

reklama
ja nie wiem czy w przyszlym tyg, bede w okolicach czy nie pojade do moich. wiec nie nie obiecuje, bede śledzić wątek:P i wtryniać się na spotkania:P
fajnie że ten wątek ruszył. idzie wisona bedzie głośno:)
Marta to na co idziesz do kina?
Tygrynka hahah taaa jak z piciem:) heheh
Kozaczino mi tez bardziej week np pasuje bo wtedy moj mnie moze podwieźć a tak jestem zalezna od busa.

Ja po dzisiejszym lataniu za małym mówiłam że już więcej nie pójdę, ale znając życie za tydzień o tym zapomnę i będę szła,a potem znowu będę gadać że nigdy więcej... normalnie jak z piciem :P

tez mowilam ze nie pojde ale co tam...troche biegania nie zaszkodzi ;-)
Ilona no na polską komedię
Ja z basenu odpadam nie pokazuje sie w stroju:)

no ja niestety w pracy jestem :-( ale weekendowo piszę się na spotkania :-)
Ja mam teraz niedziele wolna jakby co bo M idzie na 12h do pracy więc calutki dzionek, jakby była ładna pogoda to można na jakiś dłuższy spacerek sie wybrać:tak:
tez mowilam ze nie pojde ale co tam...troche biegania nie zaszkodzi ;-)
Ilona no na polską komedię
U mnie basen odpada ze względu na Damianka:-(

Dzisiaj jest tak ładnie, słonko świeci a my w domu ;-(
A ja w jobie :-(

ja nie wiem czy w przyszlym tyg, bede w okolicach czy nie pojade do moich. wiec nie nie obiecuje, bede śledzić wątek:P i wtryniać się na spotkania:P
fajnie że ten wątek ruszył. idzie wisona bedzie głośno:)
Marta to na co idziesz do kina?
Tygrynka hahah taaa jak z piciem:) heheh
Kozaczino mi tez bardziej week np pasuje bo wtedy moj mnie moze podwieźć a tak jestem zalezna od busa.
no i super Tygrynka coś pisała o spacerze w niedzielę (choć pogoda ma się popsuć):wściekła/y:

Ja również nie jestem gotowa na bikini :-( będę za jakieś -15kg

Ja mam teraz niedziele wolna jakby co bo M idzie na 12h do pracy więc calutki dzionek, jakby była ładna pogoda to można na jakiś dłuższy spacerek sie wybrać:tak:
U mnie basen odpada ze względu na Damianka:-(
To jeśli pogoda dopisze to się zgadamy co ze spacerkiem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry