reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

Mada, dobre, dobre, proszę jak się K wczuł w rolę :-)

ja swojemu jeszcze nic nie mówiłam, ale on jest przyzwyczajony, że ja go gdzieś ciągam: a to na zawody z psem, a to do nas się psiarze zjeżdżają :tak: a do Szczyrku myśleliśmy, żeby się wybrać, bo szczególnie to miejsce lubimy ;-) a ze Szczyrku pewnie byśmy pojechali do rodziców Sz

reklama
ciekawe, czy uda nam sie zakwaterowac wszystkich w jednym miejscu, a daleko od szczyrku do Oswiecimia (moj R. zapalony fanatyk II wojny swiatowej pewnie zaciagnie reszte chlopow i dzieciaczki na historyczna wycieczke, jak bedzie blisko:tak:
O ile zarezerwuje sie wczesniej to istnieje mozliwosc, ze wszyscy beda w 1 obiekcie, a jak nie to postaram sie znalezc cos w sasiedztwie :tak: don't worry :-)
A Oswieciem jest ok. 1h jazdy od Szczyrku :-)

O ile zarezerwuje sie wczesniej to istnieje mozliwosc, ze wszyscy beda w 1 obiekcie, a jak nie to postaram sie znalezc cos w sasiedztwie :tak: don't worry :-)
A Oswieciem jest ok. 1h jazdy od Szczyrku :-)

No kurna, nie moge sie doczekac :-D
Sandra, rezerwuj, rezerwuj, tylko musimy ustalic dokladny termin no i daj znac ile zaliczki trza zaplacic :-D

My w Wawie mamy znajomych i rodzine w Pultusku, wiec jak sobie bedziemy robic przerwe w podrozy to pewnie u nich...

reklama
Musimy wczesniej sie zgadac mniej wiecej co do terminu i ile nas ok. bedzie. Wysle wtedy maila do obiektow z prosba o oferte, wkleje Wam co odpisali i wybierzemy cos najodpowiedniejszego :tak:

Do góry