reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

Dziewczynki, w pierwszym poscie w tym watku zedytowalam moj wpis i bede tam na biezaco umieszczac propozycje terminow, ktore Wam odpowiadaja. Zobaczymy, ktory miesiac wygra i wtedy dostosujemy dokladna date i ustalimy dlugosc pobytu :tak:

Jezeli np. siebie wpisalam w 3 terminach tzn. ze kazdy z nich jest dla mnie dopowiedni :tak::-)

Na pewno najtrudniej bedzie zdobyc wolne miejsca na przelomie lipca i sierpnia, bo mamy wtedy Tydzien Kultury Beskidzkiej - najwieksze swieto folklorystyczne w Eurpie, wiec ludzi masa.

reklama
aha i jeszcze jedno Sandra, wpisz moze te daty to tego watku na gorze, gdzie sa wpisane dziewczyny chetne na wyjazd i bedziesz dopisywac w miare jak beda sie tutaj deklarowaly dziewczyny

a kochane spotykamy sie tylko na weekend czy na dłużej bo jezeli na weekend to mi pasuje każdy całe lato a jezeli na dłużej to ... to w zasadzie też ale wolałabym wiedzieć wcześniej:-p
Sandra a chyba fajnie by było akurat spotkac sie w te świeto co tam macie, przynajmniej impreza zapewniona na 100% na wolnym powietrzu:tak:

Dziewczyny termin TKB (tej imprezy) to 2-10 sierpnia (w tym roku wypada w sierpniu-wlasnie sprawdzilam)
Mada, to piszesz sie na ten termin?

mi pasi każdy weekend, no chyba że będziemy na wczasach ale to do marca będę już wiedzieć:-)
standard średni, że tak powiem, luksusów mi nie trzeba, ale żeby łazienka była blisko, Sandra a u Twojej kumpelki w Aspen to ile by nas to mogło kosztować od pokoju, czy osoby?

jak dla nas to tez żadnych luksusów nie potrzebujemy:tak:
Sandra- a ty podczas tego swieta nie masz czasami wiecej pracy?? bo jezeli tak to może spotkajmy sie w innym terminie zebyś nam nie przychodziła słaniajaca sie na nogach;-)
dla nas kazdy termin dobry:tak:

reklama
Mada, wpisalam Cie na sierpien :tak:

Bedytko, u Dominiki to mysle, ze byloby ok. 40zl za osobe dorosla w pokoju z lazienka w sezonie.

Redaktorka, jak bede miec komplet informacji to wkleje to do tego watku z lista :tak:

Do góry