reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

reklama
no nie ale wiem ja proponuje te(brałam pod uwagę możliwości Leyny)
25-27 lipiec
1-3 sierpień
8-10 sierpień

co wy na to:confused:

a to może zaczniemy od tej strony

czy komus nie pasuje termin 25-27lipiec??

jak jest jakas babeczka kórej nie odpowiadato nich proponuje inny:sorry2:

Ja bym proponowala 25-27 lipiec albo 1-3 siepien :tak:Zreszta i tak mnie to jest obojetne, wazne, zeby Wam to pasowalo, a ja wszystko zorganizuje :-)

pamiętajcie, że w sierpniu zaczynają się drugie urodzinki naszych maluchów:tak: może jednak damy radę wszystkie w lipcu? mnie ten termin pasuje, koleżanka z pracy ma urlop w tym terminie więc ja muszę być na miejscu:-)

pamiętajcie, że w sierpniu zaczynają się drugie urodzinki naszych maluchów:tak: może jednak damy radę wszystkie w lipcu? mnie ten termin pasuje, koleżanka z pracy ma urlop w tym terminie więc ja muszę być na miejscu:-)

Bedyta- co sie martwisz zrobimy zbiorowe drugie urodzinki:-D

to może jako wyjściowy ustalmy ten termin 25-27lipca:tak:no to do roboty ... wszystkim pasuje??

reklama
Do góry