reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

ja co do terminu to nie wiem bo od maja chce mala do zlobka oddac i isc gdzies do pracy ktora musze sobie znalezc wiec nie wiem jak to bedzie poza tym mnie M wkurzyl bo stwierdzil ze on nie pojedzie do samych bab :wściekła/y:

no przecież my z chłopami jedziemy:baffled: mój K. bardzo sie cieszy:tak:
jak mu nie pasuje to pakuj sie i jedz sama z małą, na brak towarzystwa narzekać nie bedziesz:-)

reklama
nie no dziewczyny nie robcie mi tego!!!!!!!!!!!

widze, ze tu wiekszosc w lipcu sie zbiera co niestety w naszym przypadku jest kompletnie nie mozliwe niestety

szkoda:-:)-:)-(

wiecie mnie to kazdy by odpowiadal gdyby nie Stefek....jakby byla tylko Zuzu to wpakowalybysmy sie do samolotu same jak to robilysmy juz kilka razy. Niestety z 2 maluchow nie ma mowy o tym, ze polece sama...nie dam rady , zwlaszcza, ze nie ma bezposredniego lotu z genewy do Krakowa tylko trzeba sie przesiadac !!!!!!!!
Goran caly lipiec pracuje, pytalam go juz kilka razy czy napewno nie moze sobie wziasc wolnego to wkoncu sie na mnie wnerwil bo nie bedzie sie 10 raz powtazac :)))))
Dla nas najbardziej idealny bylby 2 weekend sierpnia....zdaje sobie sprawe, ze nie wszystkim to odpowiada i dziewczyny specjalnie dla mnie jakos nie zmieniajcie wszystkich swoich planow......i tak chcielismy pojechac w gory to po drodze odwiedzilibysmy kilka z was na piwko ......nie chce rozbijac juz wczesniej ulozonego planu

Siluniu, ja to caly czas na miejscu jestem, wiec zapraszam :tak:
Ale jednak mam nadzieje, ze uda sie nam spotkac w komplecie albo prawie w komplecie :tak::-)

reklama
Do góry