reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mycha,centralna wychodzi Lodz... No,ale jak tak zdecydujecie,to ok. ;-) Tyle,ze ja nie przyjade na bank,a szkoda,ehhh...
No,ale przeciez mozna sie spotkac i bez agutki.
No,ale przeciez mozna sie spotkac i bez agutki.

Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mi to wsio rybka, gdzie sie odbędzie to spotkanko - postaram sie dostosować
. Najlepiej jakby sie odbyło właśnie w jakiś normalny, już letni, weekend. Będe musiała tylko kogoś do sklepiku na zastępstwo ściągnąć.
Wolałabym z chłopami, bo byśmy autem przyjechali a ja sama na długą podróż z dzieckiem autem to się nie pisze
.

Wolałabym z chłopami, bo byśmy autem przyjechali a ja sama na długą podróż z dzieckiem autem to się nie pisze

Co do panów to jak kto woli.A tak pozatym to mogą się przydać bo maluchy popilnują ,a mu pobalujemy
;-)
Ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona na kurorty.
Po pierwsze tam zawsze moc ludzi i drogo.A my i tak byśmy pojechały pewnie na 2 dni.Nie będzie czasu na zwiedzanie tylko na pltkowanie.
Fajnie każda z etykietką z nikiem
na piersi!!! HI,HI,HI,!!!!
Najlepiej ustronne miejsce,grill lub ognisko,kiełbaski i te sprawy.Ale by było fajnie.
Ja wiem że lubuskie nie wchodzi ale tu jest tak ładnie.Tyle lasów,jezior.

Ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona na kurorty.
Po pierwsze tam zawsze moc ludzi i drogo.A my i tak byśmy pojechały pewnie na 2 dni.Nie będzie czasu na zwiedzanie tylko na pltkowanie.
Fajnie każda z etykietką z nikiem

Najlepiej ustronne miejsce,grill lub ognisko,kiełbaski i te sprawy.Ale by było fajnie.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Też tak sądze, mamy plotkowac i poznac się w realu

reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja z ogromna checia pobaluje z Moja Zuzia!A tak pozatym to mogą się przydać bo maluchy popilnują ,a mu pobalujemy;-)

Ja mam taka koszulke ze swoim nickiem - stara jak swiat,ale moze sie jeszcze przyda. ;-) Zuzi tez taka sama zrobie,jesli jechalabym na to spotkanie.Fajnie każda z etykietką z nikiemna piersi!!! HI,HI,HI,!!!!

Ten grill/ognisko,to rewelacyjny pomysl.

Podziel się: