asienka_r
mama Ani i Gabrysi
kinia-jedno z was musi byc zameldowane w PL,bo musicie umiejscowic akt ur.dziecka(zameldowac je w PL).Inaczej nic z tego![]()
Dokładnie to samo miałam napisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
kinia-jedno z was musi byc zameldowane w PL,bo musicie umiejscowic akt ur.dziecka(zameldowac je w PL).Inaczej nic z tego![]()
jak to bez pracy?ja tyż dostałam,ale z wypełnieniem poczekam do września,jak już któreś z nas będzie bez pracy...
ale jeśli poszłabym w 2011 to z 2011 też by się licxyły składki??
bo jak poszłam teraz w 2010 to mi nic nie mówiła o składkach z tego roku tylko o tych z 07,08,09 więc jakbym poszła w 2011 to mi poliiczą z 08,09,10 czyli i tak tych składek zabraknie nawet jeśli je zsumują...
mam rację czy nie??