Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szto eto ??
mam ten sam problem-bolący problemJa najwiekszy połogowy problem mam z hemoroidami;/...podobno to normalne po naturalnym porodzie...dziwne,że wcześniej nie natknęłam się na wątek o nich w prasie czy internecie..a może po prostu sie tym nie przejełam....a to problem bo boli nawet jak się leży...mało tego jak trochę je podgoiłam(Piotr kupił mi jakiś krem w aptece) to mnie pogoniło na 3 dobę po porodzie i mimo, iż stolec był luźny(właściwie jak biegunka-bo jadłam grysik i piłam dużo wody) to wszystko się odnowiło i zabawa od nowa...Powinno się robić zimne okłady albo nawet na leżąco przykładać kostki lodu....brrrr..nio nic próbujemy wszystkiego.
Polfa podobno ma coś rewelacyjnego na hemoroidy z magnesem...jak któraś zainteresowana to dajcie znać a poszukam linka...A jak to u Was jest Dziewczyny? Macie jakieś sposoby na ten bolący problem?
mi tantum rosa życie uratowałaJa używam do mycia przegotowanej wody i tantum rosa trochę to mnie znieczula ale i tak szwy ciągną jak nie wiem co.