reklama

Sprawy ''ten teges'' POŁOGOWE.

Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś płyn do higieny intymnej przeznaczony do używania podczas połogu i jakiś krem na ujędrnienie brzucha po porodzie?jakiego balsamu zamierzacie używać po porodzie?mnie na szczęście ominęły rozstępy(chyba, że pojawią się po porodzie:-()i szukam czegoś do ujędrnienia całego ciała.
pozdrawiam

jesli chodzi o zel do higieny intymnej to ja kupilam lactacyd femina a balsam - tez jeszcze czegos szukam !!!

reklama
balsam nie mam tez pojecia, ale poza lactacydem (tez go biore) , wez ze soba zwykle szare mydlo, bo jesli beda szyc to rana bez porownania sie latwiej goi przy szarym mydelku bialy jelen :) buzka

Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś płyn do higieny intymnej przeznaczony do używania podczas połogu i jakiś krem na ujędrnienie brzucha po porodzie?jakiego balsamu zamierzacie używać po porodzie?mnie na szczęście ominęły rozstępy(chyba, że pojawią się po porodzie:-()i szukam czegoś do ujędrnienia całego ciała.
pozdrawiam

Ja tez polecam Lactacyd:tak:uzywam go juz od bardzo dawna i jest super;-)pozatym zabieram tez Tantum Rosa a do brzuszka mysle ze jak narazie to chyba bede uzywac tego co do tej pory czyli Fissan.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry