Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Diznev my robilismy fotke u fotografa. Nie pamietam dokladnie ile kosztowalo ale jakos niewiele.
Co do aktu urodzenia to musisz poprosic o pelny odpis ktory kosztuje jek sie nie myle 4.5 za jeden.
Cześc jeszcze jedno małe pytanko, mamy spotkanie w przyszłym tygodniu, a dodzwonic się do konsulatu graniczy z cudem. Czy konieczna jest obecnośc 13 miesięcznego dziecka przy składaniu wniosku o paszport? Łatwiej by nam było jechac samym.
Nie ma jeszcze takiego wątku chyba nie ma a wiec ja postanowilam go założyc abysmy tutaj mogły sie wypowiadac na temat tego jakie konto otworzyc swojemu maluszkowi
nie wiem jakie jest najlepsze, ale my założylismy konto w banku NatWest i nawet nie wiem które, po prostu wypełnilismy formulasz a tam nie było opcji zeby zaznaczyć jaki rodzaj konta, zresztą chyba nieważne jakie, ważne, ze w ogóle jest:-)
dziewczyny a nie możecie wyrobic paszportu angielskiego swoim pociechą. Wystarczy isc na poczte poprosic o blankiet wypelnic forme wysłać razem z czekiem zdjeciami i gotowe czeka się około 3 tygodi a nie trzeba sie uawiać na żadne spotkania i tym podobne nie jeste wstanie Wam powiedzieć niczego więcej na ten moment bo jeszcze tej aplikacji nie złozylismy ale jak to zrobie od razu Wam napisze. Pozdrawiam
Wiem napewno ze taka mozliwosc istnieje i jest o wiele razy łatwiejsza i co najwazniejsze nie pochłania tylu miesiecy czekania.
Madeline - tak, to jest proste wiem, isc na poczte, pobrac wniosek, wypelniec go, , powysylac... ale odpowiedz dostaniesz negatywna jesli przynajmniej jedno z rodzicow nie ma obywatelskwa brytyjskiego