reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

Ninkowa czapa zakończona:) ... jednak zdjęcie na szybko teraz zrobiłam i nei oddaje jej uroku:) jest super;p (buhaha ale się pochwaliłam) no ale jak moja modelka wstanie to zrobię w dziennym świetle ładne foto:)

IMG_8615.jpgNet-ka czekam na akceptację, ewentualne uwagi i w razie co adresik proszę na priv:)IMG_8619.jpgIMG_8631.jpgmodelka... jak widać na załączonym obrazku ma w nosie pozowanie nie dala złapać ostrości i ciągła za sznurki;p;p

Ostatnia edycja:
reklama
Violett wiesz co chyba mam zapisany nawet wzór na fajną czapę kotka całego hello kitty, ale muszę kuknac na moje zbiory no i najpierw uporac się z zaklepanymi czapami:)

No ok :) Jakos bardzo mi się nie śpieszy :)

Tylko chodzi mi o to żeby była bez tych uszek itp. Bo jakoś wydaje mi się że Marika już zaduza na taka czapę :) Ale chetnie poszukam jeszcze dla Fabianka jakiejs :)

Ostatnia edycja:
Violett spokojnie podstawa czapy i tak jest jedna;p uszka się dorabia:) a ta co widziałam była superrrr, ale ta mordka kotka naszyta tez jest świetna, muszę się przyjzec jak to jest zrobione:)

Net-ka no to "3" czapa wyjdzie w świat:) ;p bardzo się cieszę że się podoba:)

takie kolorki posiadam na tą chwilę. niestety z tej serii jest jeszcze tylko czerwony.. akurat nei było jak kupowałam, ale postaram się znależć coś fajnego tej samej firmy bo byłam w pasmanterii dotykałam i jest równie przyjemne, a kolorów więcej. Ale.... na chwilą obecną wybór z tego co widzicie w takich ilosciach, aaaaa ten pomarańcz wcale nie jest tak mocny, bardziej pastelowy, uważam że taki w sam raz, ale na zdjęciu ni cholery mi nie wychodzi rzeczywisty. trzeci od lewej u gory to jest wanilia, obok piękna śliwka, u dołu dwa melanże(raczej na dodatki- oko warkoczyk bo cała czapa śmiesznie by wyszła)

Załączniki

• IMG_8633.jpg
    IMG_8633.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_8636.jpg
    IMG_8636.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_8635.jpg
    IMG_8635.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama
Czapki od Asko są super! Emilka która ma ogólną alergię na czapki i zawsze zrywa je z głowy w tej stała przed lustrem i śmiała się sama do siebie! A potem nie chciała czapki zdjąć! Mięciutka, delikatna, super! Rozmiar jest idealny, ale myślę, że na wiosnę będzie też ok a może i dłużej. Dziękujemy pięknie!
377221_3428114916332_974342345_n.jpg

Do góry