reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

To co zostało zamówione, znika z oferty ;) Myślę, że będę tu wystawiać częściej swoje rzeczy, bo jeszcze trochę tego jest czego nie noszę ;) Gdyby coś ktoś chciał-walić ;)

reklama
Violett nie przejmuj się ;) mam jeszcze dużo rzeczy do sprzedania, plus siostra znów pakę wysłać ma ;)) a w niej same dobroci :tak:

Dziewczyny mam do sprzedania taka czape z szalikiem. Dostala ja Marika ale jest troszke za mala wiec na wasze dziewczyny bedzie dobra.Jak ktoras bedzie zainteresowana to zmierze. Zestaw jest oczywiscie nowy:)
Cena do ugadania

Edit:

1. Kurteczka na suwak, podszyta polarkiem. Rozmiar 12-18miesiecy. Stan dobry - widac slady prania

Załączniki

• DSCF0238.jpg
    DSCF0238.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF0241.jpg
    DSCF0241.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF0243.jpg
    DSCF0243.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Kolejna kurteczka. rozmiar 1-1,5 roku, 86 cm. Podszyta rozowym misiem, na kapturku tez misio.Stan dobry - widac ze byla prana i minus za wade przy suwaczku ale to wystarczy zszyc

Koszula w kratke. rozmiar 9-12 ale starcza na dluzej bo moja Marika dpiero co z niej wyrosla:) stan b. dobry

Sukieneczka hello kity. Z metki to 68 cm, ale moja Marika tez z niej dopiero wyrosla:) wiec jak dla mnie to 1-1,5. Stan b. dobry

Spodenki sa z miekkiego sztruksu. W pasie maja gumeczke. Rozmiar 9-12 ale tez starczaja na dluzej:) Stan b. dobry

Biały płaszczyk. Stan bardzo dobry. Rozmiar 12 miesiecy.

Cd cen to jak coswam wpadie w oko to bedziemy negocjowac:)

Załączniki

• DSCF0245.jpg
    DSCF0245.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF0246.jpg
    DSCF0246.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF0244.jpg
    DSCF0244.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF0247.jpg
    DSCF0247.jpg