N
nataliak
Gość
tez jest fajny chociaz ciut ciezszy od emu. zamowilas model z 2010? bo ma przepieeeeekne gondole
daj znac jak sie bedzie sprawowal 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzę, że niedawno był tu temat spacerówek- my też pod koniec września albo w październiku przeskakujemy na spacerówę. Upatrzyłam już sobie taką:
GŁĘBOKI MIEJSKI CYBEX CALLISTO 2010 KOLORY 0-15k (1175415705) - Aukcje internetowe Allegro
ale muszę ja pooglądac "na żywo".
- ja już też powoli zaczynam się rozglądać za spacerówką bo my mamy tylko gondolkę, bez spacerówki. Co prawda chciałabym wsadzić Jasia do spacerówki na wiosnę, a przez zimę w gondolce, ale życie różnie weryfikuje nasze plany i trzeba mieć już coś na oku żeby w razie "w" nie kupować na cito bubla
.
- no i dodatkowo ta dekoracyjna kostka brukowa na deptakach i w rynku, która doprowadza mnie do białej gorączki, dobrze że gondolka ma dobrą amortyzację bo bym chyba wózek w powietrzu nosiła 
heh no to widze ze ta sama firme wybralysmy tylko my chcemy onyx style albo onyx blackwozki cybex sa w sklepach 'swiat dziecka' w stalej sprzedazy wszystkie modele, zdazylam juz rzucic na nie okiem ale wybieramy sie jeszcze na konkretniejsze ogledziny
![]()
fajne są te czarne, widzę, ze mają inne kółka i rączki, a orientujesz się czy można do nich dokupic śpiworki na zimę?a orientujesz się czy można do nich dokupic śpiworki na zimę?
Na stronie cybexu piszą że można dokupić okrycie na nóżki: http://www.cybex.pl/