reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zobaczymy jeszcze jak Jagoda podrośnie i czy będzie siedzieć i czy będzie chciała jeździć jeszcze w gondoli. Podejrzewam, że do spacerówki przesiądziemy się od października

no ja też myślę, że październik/listopad, przede wszystkim dziecko musi samo pewnie siedziec, a dzieci zazwyczaj siadają w 6/7 miesiacu
ja się nakręcam teraz tematem, bo mamy dostac (oczywiście wybraną:P) spacerówkę na chrzciny:)

to nie bedziecie używać spacerówek od tch wielofunkcyjnych wózkow?? ja mysle ze na parasolke to za wczesnie

Ja napewno będę używała spacerówki od wózka wielofunkcyjnego :) Nie wiem kiedy przesiądziemy się do niej, bo to zależy głównie od dziecka ale mam nadzieję że dopiero w lutym/marcu. Jak będzie chciała już całkowiecie siedzieć to wtedy wcześniej a tak to w gondoli mam podnoszone dno (ma kilka poziomów aż do siedzącego) więc mam nadzieję zaspokoi to jej chęć siedzenia i dotrwamy w gondoli do wiosny :P Parasolkę ewentualnie planuję kupić dopiero na przyszłe wakacje albo później jeszcze :)

ja parasolkę może kupię, żeby w bagażniku leżała i np jak bede jechała z małym na szybko do sklepu autem, to nie bede pakowaa x-landera tylko wsadzę go w parasolkę, ale jeszcze nawet nie rozglądam się za parasolkami :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry