reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja nie będę używac spacerówki od mojego wózka, jako gondolka świetnie się sprawdził, duże pompowane koła i super amortyzacja, ale jako spacerówka, to jest za duży i źle się go prowadzi

reklama
Ja nie bedę kupować spacerówki ,bo już mam :) Nasz x lander to spacerówka z mozliwością wpięcia gondoli i fotelika,różni się od innych "parasolek" tym,że jest szersze siedzisko :) Dlatego nie kupowalismy wózka na pompowanych kołach,bo nie było warto na kilka miesięcy.Starsza córa miała wózek na pompowanych kołach i po pół roku musieliśmy kupić zwykłą spacerówkę,więc tym razem żeby nie inwestowac podwójnie od razu kupiliśmy spacerówkę :)
Ale Zosię będę w niej wozić dopiero jesienią.

X-Lander X-Go

my mzmay wozek troj funkcyjny ze tak jest głeboki pozniej sie robi spacerówke i jeszcze foteli mozna w niego wpiac wiec na razie nie kupuje spacerowki moze na drugi rok taka ale parasolke :)

ja nie będę używac spacerówki od mojego wózka, jako gondolka świetnie się sprawdził, duże pompowane koła i super amortyzacja, ale jako spacerówka, to jest za duży i źle się go prowadzi

a kiedy chcesz karolka do tej parasolki przesadzic? bo tak sobie mysle ze moze ze wzgledu na ta rehabilitacje itd dobrze by bylo gdyby pojezdzil jednak najpierw troche w konkretniejszej spacerowce... w parasolkach powinno sie wozic dzieci ktore bardzo stabilnie siedza a najlepiej jak juz chodza, to jest jednak sztywny wozek.

nataliak no właśnie dzisiaj doszłam do takiego samego wniosku:), nawet z mężem o tym rozmawialiśmy, tak czy inaczej spacerówkę kupic musimy, bo ta nasza do niczego się nie nadaje

Hej dziewczyny :)
Doszłam do wniosku,że jednak zakupię chustę.Od września córka idzie do szkoły i łatwiej będzie mi ją odprowadzać z Zosią w chuście niż znosić i wnosić wózek.Nie wiem tylko jaką chuste kupić czy tkaną czy kółkową??

reklama
chrupcia ta dluzsza jest raczej dla osob ktore nosza rozmiar powyzej 40.

frigga tkana jest bardziej uniwersalna choc bardziej skomplikowana w obsludze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry