reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hehe pochwale sie jaka okazje zlapalam...tzn zobaczymy czy to byla okazja czy wyrzucone w bloto 29euro ...no 39euro bo przesylka jeszcze .-))

no wiec dzisiaj powinien dostarczyc mi kurier fotelik. Byl juz wczoraj, ale pech chcial,ze akuat o 10.30 bylam na zakupach.

no wiec zakupilam na ebayu fotelik maxi cosi priori. Jeden juz kupilam, ale nowy, bo przylatywala moja siostrzenica na chrzest Mateusza i postanowilismy sie pospieszyc i kupic taki fotelik w ktorym lada dzien czyli za 1kg bedzie mogl jezdzic Mateusz. wybralam wlasnie maxi cosi priori

dokladnie w takim kolorze
sps_priori_enzo.jpg

Natomisat ten co znalazlm na ebayu to taki :
SEGGIOLINO AUTO MAXI-COSI PRIORI su eBay.it Seggiolini per Auto, Passeggini e Seggiolini, Infanzia e Premaman

znalazlam na ebay'u i kupilam za 29 euro....nowy kosztowal 169. ten uzywany wylicytowalam...bylam jedyna heheh..nie wygladal zle..rzeklabym wygladal super dobrze ...ale zobaczymy dzisiaj heheh...moze jakies strzepy mi przywiezie

oj wlasnie zauwazylam na fotce przetarcie ktorego wczesniej nie widzialam ...grrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
ososbiscie sie z nim nie spotkalam...ale jesli to ma byc parasolka..czyli cos malego po zlozenou to chyba jednak jednolita raczka nie bedzie sie skladala tak jak standardowe parasolki i zostanie dosc szeroki. Tzn z drugiej strony jednolita raczka jest super dobra do prowadzenia jedna reka i wizdze super rzecz duzy kosz

Mateusz dostal na chrzest od dziadkow ( moich rodzicow) MClarena questa...takie zebym miala do samolotu czyli zebym go zlozyla jedna reka majac na drugiej dziecko. Pare spacerkow po centrum handlowym i po parku juz zrobilam. Pomimo malych kol jest naprawde bardzo stabilny i dobrze sie prowadzi....jestem naprawde zxadowolona. Na codzien jednak na spacerach uzym galopera z maxi cosi. Mateusza wkladam w spiworek wiec jest mu cieplutko i soe juz tak nie gubi w tym wozku jak bez spiworka....a ja sonie cenie bardzo 3 wielkie pompowane kola i wielki kosz na zakupu

strega quest to jeden z naszych typow :)

pytalyscie w grupie o spacerowke. nie przerzucamy sie jeszcze bo leniuszek kompletnie nie rwie sie do siedzenia a poza tym nie rozklada sie ona na plasko tylko do pozycji polsiedzacej. ostatnio mamy jednak problem na dluzszych zakupach: stanie w kolejce do kasy czy przy regalach strasznie zaczelo ja denerwowac. mamy jeszcze troche wycieczek do galerii przed soba w zwiazku ze slubem i wpadlismy na pomysl zeby na takie wyprawy pakowac ja w spacerowke. odkad sama przewraca sie na brzuszek zmienila jej sie perspektywa i najlepiej jest widziec wszystko wokol. nie wiem jeszcze czy to sie w ogole sprawdzi, zrobimy w niedziele maly spacer testowy po parku o ile pogoda pozwoli.

Ja dokładnie oglądałam ten wózek w sklepie rok temu, jak byłam oglądać gondolę. Rozważałam jego zakup jako lekkiej spacerówki. Najbardziej spodobał się mojemu małżowi, który chwile wcześniej próbował wagi wózków głębokich - gondol - które wiadomo ile ważą, po czym poderwał jedną ręką arię i się zachwycił :-D
Wózeczek fajny, jak na lekką spacerówkę -dobrze zabudowany, przy wietrze budę zaciąga się praktycznie do pałąka, ale tylko przy pozycji siedzącej. Przy rozłożonym oparciu już tak daleko nie pójdzie - z resztą jak we wszystkich, w naszej inglesinie też maksymalnie budę można zaciągnąć przy kącie prostym siedzenia.
Rozkłada się maksymalnie do pozycji półleżącej - porównując - jest to pozycja jak np. dziecko siedzące w leżaczku. My mamy spacerówkę z opcją rozkładania na płasko, ale Jasiek na szybkich spacerkach np. do CH, jest ustawiany w pozycji półleżącej - takiej samej jak ta w arii - i jest o.k.
Podsumowując - jak chcesz ten wózek na podróże do rodziców, szybkie przelecenie do sklepu i z powrotem, to ja bym polecała. Na dłuższe wyjścia na Twoich wertepach i tak będziesz miała x-landera.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry