reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak ja żałuję że nie kupiłam x-landera podwójnego.Same dobre rzeczy słyszę o tym wózku a tu kupiłam taki okropny wózek(nie miałam wyboru)-cięzki, niezręczny. Ładnie się prowadzi ale tylko po równym chodniku, a po drodze do szkoły nie są wcale takie równe chodniki. Człowiek mądry po fakcie:-(To jest mój wózek Obaby XI Tandem Stroller/Pushchair - Sport Red#

Podobny do Phil and Ted's ale gorszy. Problem mam taki też że w głównym siedzeniu jest ciepło bo jest śpiworek a w tym mniejszym problem bo śpiworek nie pasuje i chociaż daje kocyki to nadal zimno.Nie wiem co z tym zrobić.

reklama
Ja już drugi tydzień z Nadią w spacerówce,inaczej się nie dało,bo siadała w gondoli.Nie jest tak najgorzej,pomimo, że kubełkowe siedzenie,ale opatulona śpiworkiem i kocykiem nie marznie.Chociaż moi rodzice stwierdzili,że wózek nie nadaje się na zimę i sprezentowali Nadii większą spacerówkę bebeconfort elea.Wciąż na nią czekam,chyba dostanę ją wtedy,jak pojadę do rodziców na Święta.

u nas wczoraj oficjalnie gondola powedrowala na szafe bo mimo swoich 78cm jest za krotka dla dziecka ktore ma ponad 70cm, jest ubrane w kombinezon i opatulone w koc. spiworek to juz w ogole by sie nie zmiescil. 7miesiecy przejezdzone w gondoli to i tak niezly wynik ;)

Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że Hanusia wczoraj pierwszy raz jechała w większym foteliku samochodowym, bo w mniejszym już miała za ciasno

a jaki fotelik macie bo ja szukam i ciężko mi się zdecydować:( teraz myśle o Bebe Confort Iseos TT, albo Maxi Cosi priori, no i zastanawiałam się jeszcze nad Chicco Key 1 x-plus. Nie widziałam ich na żywo i nie mam jak za bardzo porwnać

reklama
lenkaa* nie obrażam się bo to dokładnie tak wygląda! Kupiłam jeden taki śpiworek który pasuje na główne siedzenie ale jest za duże na te mniejsze. Zamówilam na ebayu trochę mniejszy śpiworek z polarkiem w środku i dodam kocyk i może będzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry