reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aga a zapinalaś śpiworek?tą górną część?
hmm?? jak zapinałam?? przecięgnełam tylko pasy przez górną część śpiworka.. zresztą ja jeszcze nie zapinam pasów, bo młody w wózku jest tylko jak idzie spać na spacerze, więc leży i się nie kręci :-p
może my mamy jakieś inne te śpiworki???
mój jest na góre ocieplany, jakby polarkowy a w nóżkach wcale :no:
Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że Hanusia wczoraj pierwszy raz jechała w większym foteliku samochodowym, bo w mniejszym już miała za ciasno
wow i jak? nie był za duży dla niej?

reklama
właśnie nabyliśmy nowy większy fotelik dla Filipa, bo w tym do 13 kg siedział jak śledź, a jak wczoraj ubrałam mu kombinezon to już całkiem nie mieścił się. Padło w końcu na fotelik 9-18kg Bebe Confort Iseos TT :-) Mam nadzieję że będzie wygodny, opinie ma bardzo dobre, a zależy mi tym bardziej że czeka nas długgggaaa podróż do tej Anglii.

hmm?? jak zapinałam?? przecięgnełam tylko pasy przez górną część śpiworka.. zresztą ja jeszcze nie zapinam pasów, bo młody w wózku jest tylko jak idzie spać na spacerze, więc leży i się nie kręci :-p
może my mamy jakieś inne te śpiworki???
mój jest na góre ocieplany, jakby polarkowy a w nóżkach wcale :no:

wow i jak? nie był za duży dla niej?
taki sam mamy:) no wlasnie ja bylam przekonana ze to dol jest ocieplany...
aga i bez problemu te pasy przelozylas?? bo ja mam z tym problem...albo taki glab jestem:/
my na razie mamy dolna czesc zalozona i do tego kocyk i na razie wystarcza:)

czyzby Prezes był ostatnim majowym dzieciakiem, który jeździ w gondoli?
U nas jest OK na dlugość o ile nie ma czapy z wielkim pomponem ;-)
Śpiwór mamy z mega grubym polarem w srodku. Jak jedzie w tym śpiworze to zakładam Mu polarowy kombinezonik bo inaczej za gorąco.

Chrupcia my do wczoraj w gondoli , na długość jest ok, ale na szerokość już nie bardzo, a ze Lilka nie bardzo chce jeździć "nieruchomo" jutro próba spaceru w spacerówce

czyzby Prezes był ostatnim majowym dzieciakiem, który jeździ w gondoli?
U nas jest OK na dlugość o ile nie ma czapy z wielkim pomponem ;-)
Śpiwór mamy z mega grubym polarem w srodku. Jak jedzie w tym śpiworze to zakładam Mu polarowy kombinezonik bo inaczej za gorąco.
nie jesteście jedynymi.. my jeździmy w gondoli.. i mamy na sobie śpiworek z Wójcika.. ten różowy i do tego ciepły śpiwór Alvi:

jeśli moje dziecię drastycznie nie wyskoczy do góry to planujemy nawet do marca pojeździć:)))

Chrupcia my jeszcze w gondoli :) Myślę, że jeszcze minimum 2 miesiące w gondoli pojeździmy :P Majka nawet w kombinezonie i śpiworze ma miejsce wzdłuż i wszerz :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry