• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tak zapytałam, bo temat chust ucichł.. myślałam że Ty Chrupcia: też zrezygnowałaś.. a jak układasz Stasia w chuście to na to potem Twoja kurtka czy jak???

no tak odpowiedzialas wyzej..
a jak ten polar wygląda?? z tą dziurą??

Ostatnia edycja:
reklama
czyzby Prezes był ostatnim majowym dzieciakiem, który jeździ w gondoli?
U nas jest OK na dlugość o ile nie ma czapy z wielkim pomponem ;-)
Śpiwór mamy z mega grubym polarem w srodku. Jak jedzie w tym śpiworze to zakładam Mu polarowy kombinezonik bo inaczej za gorąco.

o nie, nie, nie...my,my jeszcze!!!! Tosina uwielbia komara przycinać na spacerkach a gondolka wydaje się do tego celu najlepsiejsza

tak zapytałam, bo temat chust ucichł.. myślałam że Ty Chrupcia: też zrezygnowałaś.. a jak układasz Stasia w chuście to na to potem Twoja kurtka czy jak???

no tak odpowiedzialas wyzej..
a jak ten polar wygląda?? z tą dziurą??

w zaleznosci od pogody ale tak:
Stasiek w kombinezon polarowy, (rozpiety inaczej sie zagrzewa),
chusta
polar z dziurą (mam taki: Polar MamaButterfly damski )
kurtka moja
jak wieje zakładam dzieciakowi na łepetynę swoją apaszkę żeby po buzi nie wiało.

Jak sprzedam didymosa kupuję kurtke specjalną. Poluję na używaną.
Najtańsze są Lenny Lamb i podobno całkiem niezłe:
Kurtka dla dwojga Estreno - Rne kolory LennyLamb - Ekodzieciak ::

jak bedziecie cos chcialy z lenny lamb kupowac to dajcie znac bo mam znizki :)

u nas chusta lezy i czeka na wiosne. w domu nie korzystamy bo nigdy nie bylo takiej potrzeby.

kurde tak czytam jak ubieracie dzieci na spacery i wychodzi na to ze u nas to jakis 'zimny chow' ;P lena ma na sobie zwykle tylko kombinezon i przykryta jest kocykiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jak bedziecie cos chcialy z lenny lamb kupowac to dajcie znac bo mam znizki :)

u nas chusta lezy i czeka na wiosne. w domu nie korzystamy bo nigdy nie bylo takiej potrzeby.

kurde tak czytam jak ubieracie dzieci na spacery i wychodzi na to ze u nas to jakis 'zimny chow' ;P lena ma na sobie zwykle tylko kombinezon i przykryta jest kocykiem...

u nas niestety w wyposazeniu wozka nie bylo tej wierzchniej przykrywki i dlatego mamy dodatkowy spiwor.. a ten pajacyk/spiworek sie nie nadaje do tego aby dziecko rpzykryc tylko potem kocykiem.. ale zwykle jest tak, ze agata pod tym kombinezonikiem (ktory niejest jakos specjalnie ocieplany) jest tylko w body i ew. jakiś cienki sweterek... plus jakies spodenki... dlatego tez m.in. ten spiworek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry