Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czyzby Prezes był ostatnim majowym dzieciakiem, który jeździ w gondoli?
U nas jest OK na dlugość o ile nie ma czapy z wielkim pomponem ;-)
Śpiwór mamy z mega grubym polarem w srodku. Jak jedzie w tym śpiworze to zakładam Mu polarowy kombinezonik bo inaczej za gorąco.
tak zapytałam, bo temat chust ucichł.. myślałam że Ty Chrupcia: też zrezygnowałaś.. a jak układasz Stasia w chuście to na to potem Twoja kurtka czy jak???
no tak odpowiedzialas wyzej..
a jak ten polar wygląda?? z tą dziurą??
Nie do końca. W tym foteliku, który mamy jest możliwość ustawienia go w pozycji półleżącej i Hanusia tak w nim teraz jeździ ;-)madziamadzia ale jechała w pozycji siedzącej?
jak bedziecie cos chcialy z lenny lamb kupowac to dajcie znac bo mam znizki![]()
kurde tak czytam jak ubieracie dzieci na spacery i wychodzi na to ze u nas to jakis 'zimny chow' ;P lena ma na sobie zwykle tylko kombinezon i przykryta jest kocykiem...
aha :-)w sumie 56,90zl ale max 25% wartosci zamowienia.
jak bedziecie cos chcialy z lenny lamb kupowac to dajcie znac bo mam znizki
u nas chusta lezy i czeka na wiosne. w domu nie korzystamy bo nigdy nie bylo takiej potrzeby.
kurde tak czytam jak ubieracie dzieci na spacery i wychodzi na to ze u nas to jakis 'zimny chow' ;P lena ma na sobie zwykle tylko kombinezon i przykryta jest kocykiem...