Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Afi ale bez przesady, my teraz Majkę też zapinamy jeszcze w foteliku (jeździmy jeszcze tym pierwszym fotelikiem 0-13kg) przy drzwiach. Co innego będzie jak przesiądziemy się na kolejny fotelik bo ten będzie już na stałe w aucie, także mniej zabawy z zapinaniem ;P
No właśnie zrozumiałam, dlatego napisałam żebyś się nie martwiła bo my też Majkę zapinamy nie na środku tylko przy drzwiach ;P
moja znajoma tak robiOstatnio mąż mi opowiadał, że jego kolegi żona miała lekki wypadek samochodem niby nic ale dziecko wylądowało w szpitalu a dlaczego? Bo owszem było w foteliku ale fotelik nie był przypięty pasami do siedzenia...bo ona tylko do sklepu, blisko...brak mi słów na taką głupotę...
jak zapytałam raz, dlaczego fotelik nie jest przypiety, to powiedziała, że czasem dziadkowie biorą fotelik do swojego auta, potem ona do swojego i za dużo czasu ją kosztuje zapinanie 
usnął mi wtedy na rękach i go włożyłam do fotelika z powrotemDla mnie obojętne czy fotelik przodem czy tyłem bo i tak nie sięgnę do dziecka siedząc za kierownicą.
Ja prowadząc nie mam opcji sięgnięcia do dziecka siedzącego na tylnym siedzeniu w foteliku, aż tak długich rąk nie mam a nasz samochód to nie małe, kompaktowe autko także odległość jest spora ;P