reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
chciałam powrócić do tematu wózków parasolek. Ostatnio dużo czasu spędziłam na necie szukając odpowiedniej parasolki. Napaliłam się na maclarena albo cossato. I stwierdziłam, że nie ma co szaleć...w zasadzie mamy maxi cosi murę, która nie mało kosztowała (a teraz żałuję że nie kupiłam x-landera xa - za 1000zł mniej miałabym suuper wózek z wyposażeniem a nie golasa!) i wcale ta moja mura nie okazała się jakimś mega hitem...i tak wertując neta natknęłam się na spacerówkę x-landera x-go. Czy któraś z Was ją ma i może coś mi napisac na ten temat? Dzisiaj sprzedawca w sklepie powiedział mi że te wózki są niezniszczalne ;)
Czekam tylko na wersję z 2011 roku i ten model
x-go 2011 amethyst.jpg
jak zobaczyłam tą kolorystykę to się zakochałam :P ogólnie kolory wszystkich modeli na rok 2011 są cuuudne. Nie ma ich jeszcze na polskich stronach ja znalazłam na jakiejś ruskiej :)

Ostatnia edycja:
reklama
jesli chodzi o roznice sedana i mini vana to potwierdzam słowa Alis.. ja nie dosuwałam fotela w Touranie do samego przodu a i tak bym nie dała rady nic przy dziecku zrobic.. nawet w czasie postoju na swiatłach... sedan jest jest pod tym wzgledem lepszy ale dla mnie i tak stresujące byloby zajmowanie się dzieckiem i skupianie się na jeździe choć prawko mam już niemalże 20 lat i nie uważam się za kiepskiego kierowcę.. raczej ogarnięta jestem...
ja nigdy syna na środku nie przypinalam, zawsze z boku. też wiele razy widziałam jak dzieci siedzą na kolanach lub w foteliku siedzą pro-forma, bo ustawodawca tak nakazuje... ale że nakazuje też pasy przypiąć jak należy to zapominają... dla mnie to tacy rodzice są potencjalnymi zabójcami swoich własnych dzieci i gdyby się cokolwiek stało to powinni być sądzeni za takie postępowanie.. a nie lituje się nad "takimi" ludźmi....

marzena ja mam x-go z 2010 ,taki : 3.jpg
kupilismy go wraz z gondolą i fotelikiem.Ogólnie jestem zadowolona,wózek lekki i po złozeniu ma małe wymiary i bez problemu miesci sie w naszym bagazniku :) Czy niezniszczalny? tego nie wiem,ale przez 9 m-cy uzytkowania nic sie nie popsuło :)

Dziewczyny czy podnioslyscie juz oparcia w spacerowkach czy dalej wodzicie maluszki na lezaco? Czy jak podniose Samiemu oparcie to nie bedzie za szybko?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry