reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No wlasnie czytam o tych fotelikach w necie i jak zwykle opinie sa bardzo rózne.
Juz wiemy ze na pewno przed zakupem przymierzymy fotelik do samochodu bo juz widzialam kilka wpisów o tym ze fotelik niestabilny jest i dotyczy tyo praktycznie kazdego modelu.
Co do testow to nie uwazam ich za haka wyrocznie. Po prostu jesli w testach fotelik wypadl zle to u nas odpada, ale jak testow nie ma to tak naprawde nie wiadomo nic o bezpieczenstwie fotelika.

Co do fotelikow po 100 zl które sprzedaja sie jak woda na Allegro to sie nie wypowiadam....

Również zgadzam się z tym co powiedziała Krewetka, bezpieczeństwo jest najważniejsze. Dla mnie fotelik który nie ma dobrych not w crash testach nie jest bezpiecznym fotelikiem, nie mówię już nawet o takich których nie ma w nich wcale...ja osobiście nawet nie brałam takich pod uwagę. Rozumiem, że testy kosztują ale jeśli firma chce pokazać, że jej produkt jest naprawdę dobry i bezpieczny to wyda kasę na testy, bo jej się to zwróci o ile fotelik przejdzie je pomyślnie :P

kiedys juz pisalam ze jesli bedziemy kupowac uzywany na allegro to na pewno od kogos kto sprzedaje tylko jeden fotelik po swoim dziecku a nie jak niektorzy kilka z niewiadomego zrodla.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry