reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Środki lokomocji maluchów

Hejka,

a ja już mam w domu wózek. Kupiłam z aukcji allegro, ale poza allegro. Przyjechał do nas nowiuteńki, zapakowany.
Jednak x-lander xa w kolorze raspberry + fotelik maxi cosi citi. Ma wszystko poza folią p/deszczową na spacerówkę. W to zainwestuję jak będę już ją używała.
Bardzo mi się podobają szczegóły, wykończenia i zmyślne rozwiązania np przy demontażu, zakąłdaniu torby x-bag itp.

Martwiłam sie nieprzekłądaną rączką, ale okienko w budce spacerówki zapewnia wystarczający widok na dziecko. Tak moim skromnym zdaniem, co oczywiście nie zastąpi przekładanej rączki. Ale lepszy wróbel w garści.... ;-)

martina, nic nie słyszałam o matrixie, ale chyba coś podobnego widziałam dzisiaj na ulicy, chyba że jest jeszcze jakiś inny wózek z podobą tapicerką w jakby koła.
Ten miał nisko gondolę, czego ja akurat chciałam uniknąć.

estragon, super jeep :tak:

reklama
Hejka,

a ja już mam w domu wózek. Kupiłam z aukcji allegro, ale poza allegro. Przyjechał do nas nowiuteńki, zapakowany.
Jednak x-lander xa w kolorze raspberry + fotelik maxi cosi citi. Ma wszystko poza folią p/deszczową na spacerówkę. W to zainwestuję jak będę już ją używała.
Bardzo mi się podobają szczegóły, wykończenia i zmyślne rozwiązania np przy demontażu, zakąłdaniu torby x-bag itp.
Gratulacje dla szczęśliwej posiadaczki xlandera:-)

Gratulacje dla szczęśliwej posiadaczki xlandera:-)

:happy: dziękuję :happy:
obym tylko nie bała się wyjechać na wioznę na spacer z małą żeby nie zginąć w tłumie x-landerów :-D
a tak na serio, za wiele póki co ich nie widzę.

Dobrej nocki, spadam jeszcze poczytać.

Jestem zła.... wrrr....

jednak czeka nas zakup nowego wozka: gondola, spacerówka, fotelik ...

Okazało sie jednak (po dzisiejszej rozmowie z serwisem), ze ta gondolę ktora kupiłam jednak nie bardzo da sie zamontowac na mojej ramie, to znaczy da sie zamontowac, ale nie ma jej jak zabezpieczyc...
gondolę odsylam do sprzedawcy - tak sie umowiłam, a ona zwroci mi kase...

Musze wystawic swoja spacerówkę na allegro i kupic caly zestaw z nowym unisystemem...

no nie jestem pocieszona - bo nie planowalam takiego wydatku...

Jestem zła.... wrrr....

jednak czeka nas zakup nowego wozka: gondola, spacerówka, fotelik ...

Okazało sie jednak (po dzisiejszej rozmowie z serwisem), ze ta gondolę ktora kupiłam jednak nie bardzo da sie zamontowac na mojej ramie, to znaczy da sie zamontowac, ale nie ma jej jak zabezpieczyc...
gondolę odsylam do sprzedawcy - tak sie umowiłam, a ona zwroci mi kase...

Musze wystawic swoja spacerówkę na allegro i kupic caly zestaw z nowym unisystemem...

no nie jestem pocieszona - bo nie planowalam takiego wydatku...

No też bym się wkurzyła. A co ty właściwie zrobiłaś ze swoją starą gondolą od wózka że jej nie masz?

reklama
Do góry