reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
No też bym się wkurzyła. A co ty właściwie zrobiłaś ze swoją starą gondolą od wózka że jej nie masz?

No własnie chodzi o to, ze ja jej nigdy nie mialam.

Pierwszy wozek - gondolkę mielismy po mojej bratanicy - jeszcze taki stary bujany :) i fotelik 0-13 dostalismy od nich...

ale bratanica ma juz 12 lat - i wozek jest naprawde archaiczny..

Dlatego kupowalismy odrazu spacerówkę - rozkładaną na płask, a teraz do tej ramy chcielsmy dokupic gondolke i fotelik - ale w miedzyczasie zmienili systemy (od dwoch lat) i okazuje sie, ze wogole nie moge kupic starych.

wiec musze sprzedac stara spacerowke - pewnie za grosze i kupic caly zestaw z nowym systemem. Musze poszukac uzywanego, bo nie kwapi mi sie teraz wydatek 3 tys zl :no: za uzywany zaplace 1400-1800 zł - wiec zawsze to jakas oszczednosc

aga na jaki sie w koncu zdecydowalas?
wyżej wrzuciłam link, jednak X3
A TU CO DAWALI W CENIE
- spacerówka X-lander X3 2009
- śpiworek do spacerówki z polarową wyściółką
- pompka do kół
- oryginalna folia przeciwdeszczowa na spacerówkę
- gondola X-pram 2009
- saszetka do gondoli Waist Bag
- folia przeciwdeszczowa, adaptery i moskitiera do gondoli
- torba X-bag
- fotelik X-Car