Nie toczy się we mnie stan zapalny ob mam w normieStan podgorączkowy utrzymujący się dwa tygodnie może świadczyć o stanie zapalnym w organiźmie. O ciąży świadczy pozytywny test ciążowy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie toczy się we mnie stan zapalny ob mam w normieStan podgorączkowy utrzymujący się dwa tygodnie może świadczyć o stanie zapalnym w organiźmie. O ciąży świadczy pozytywny test ciążowy.
Dużo innych objawów świadczy o ciąży a tempa to podstawa ciazyJa nie kumam skoro dalej wmawiasz sobie ciaze mino negatywnego testu to go powtórz tak trudno? ?
Albo idz na bete.
Ja nie kumam tego mierzenia temperatury trochę nie teges![]()
Już 2 tyg mam zwyżkę tempki a do @ tydzieńTo nie stan podgorączkowy jest znakiem ciąży, a przedłużająca się faza wyższych temperatur (jaka nie wiesz nie obserwując się)... Szczerze wątpię, zwłaszcza, że do miesiączki daleko (ile?)Pozostałe objawy to może być wszystko i nic.
Sprawdź beta hcg, a jeśli to nie ciąża to zrób badania jak wyżej.
Szukając na necie podwyższona temperatura to pierwszy pewny objaw ciąży jeśli utrzymuje się od 2-3 tyg. Taką zwyżka tempie świadczy o progesteronie natomiast neg test ciążowy zaledwie na początku po zapłodnieniu może być negatywny ze względu niskiego hcg. Moje pytanie znaczyło czy od dwóch tygodni może być już ciąża