Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie planowałam teraz dzidzi.
a awantura się dopiero zaczeła jak policja wyszła wtedy spakowałam siebie i małego i o 12 w nocy poszłam do mamy (dobrze że to tylko 2 bloki dalej) dziś chciałam założyć niebieską kartę a dzielnicowy mi powiedział że nie ma tam przemocy fizycznej i to nam się nie opłaca bo i tak nam w niczym nie pomoże zresztą robie to tylko dlatego żeby dostać mieszkanie z gminy 
jedynie co załatwiłam to że dzielnicowy przyjdzie się zorientować jak sytuacja wygląda a ja nie mam już siły jeszcze jak P jest w domu to jakoś się trzymam ale jak jestem sama jest masakra młody wczoraj był tak przerażony że jak o 12 przyszłam do mamy to dopiero przed 3 usnął a ja nie mogłam nawet do łazienki iśc bo tak kurczowo się mnie trzymał i krzyczał że nie dało rady już nie mam pojęcia co robić :-
Trzeba myśleć pozytywnie