K
kobietka22
Gość
Zonqa- kurczę ,a już myślałam ,że kolejny bobasek nam się szykuje , no to czekamy teraz na kwiecień i Twoje staranka muszę iść luknąć kto tam następny w kolejce.
No to tak mamy teraz staraczki :
Bunny- już się postarała
Kinga i Sylwia - się starają
Zonqa- kwiecień 2012
Joweg, Jord- maj 2012
Kamea-czerwiec 2012
JustK-jesień 2012
ja - maj 2013
Phoenix- a Ty kiedy się starasz?
Diablica- jeszcze nie wiesz dokładnie.
Edyta- a Ty kiedy dokładnie bo Diablica zanotowała ,że najszybciej jak się da czyli to już?
Karola- a Ty kiedy zaczynasz staranka?
No to takie podsumowanie naszych planów starankowych ,ja na szarym końcu
No to tak mamy teraz staraczki :
Bunny- już się postarała
Kinga i Sylwia - się starają
Zonqa- kwiecień 2012
Joweg, Jord- maj 2012
Kamea-czerwiec 2012
JustK-jesień 2012
ja - maj 2013
Phoenix- a Ty kiedy się starasz?
Diablica- jeszcze nie wiesz dokładnie.
Edyta- a Ty kiedy dokładnie bo Diablica zanotowała ,że najszybciej jak się da czyli to już?
Karola- a Ty kiedy zaczynasz staranka?
No to takie podsumowanie naszych planów starankowych ,ja na szarym końcu
Ostatnio edytowane przez moderatora:

,a prolaktynę to sobie unormujesz pomalutku i wszystko się ułoży po Twojej myśli na pewno, a czemu nie będziesz brała anty?Ja nie biorę bo się fatalnie po nich czułam.
a latka lecaaaa ...
a tak nie pasuje bo właśnie i tak w szafie się gniecie bo wyjmując jedną rzecz kolejnych 10 jest poprzewracanych i na pewno nie będzie na nich śladu żelazka i tak przed założeniem trzeba będzie to przeprasować kolejny raz
Ciągle sie zastanawiam kiedy zacząć staranka - czerwiec czy listopad? Serce mówi czerwiec, a rozum listopad, a mój maż - teraz już. Niech mnie któraś kopnie!!!
ja tez myslalam ze Starajac sie o trzecie dziecko pojdzie szybko i zonk...trwalo to dluuugie dwa lata ,nie chce straszyc ale przewanie jak sie chce to nie mozna ,jakas blokada czy co ?