Karola1917
Fanka BB :)
Dziewczyny cos sie nam wątek rozkręcił a juz myslelismy ze nam padnie :-)Czyli wszystko na dobrej drodze ,że damy rade utrzymac nasze forum
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tyle tylko, że jak miałam robione USG ciązowe to cały czas gapiłam sie na monitor - teraz też tak będzie, więc chcąc nie chcac będe wiedziała czy chłopak czy dziewczynka 
Inna sprawa, że ostatnio sama łapie sie na tym, że mam jakąś manię - sobie bym nie kupowała nic natomiast na Stasia wydaję ogromne sumy. A przez ostatnie 2 miesiące to robiłam "zimowe zakupy" (przede wszystkim kupuję w Stanach) więc mniej więcej 3/4 mojej pensji szło na ubrania, ubranka, buciki i inne pierdółki. Jedyne co mnie pociesza to to, że jak Staś wyrasta to bez żalu to wszystko sprzedaję bo wiem, ze dla kolejnego Bąbla będę tez chciała kupowac i kupować ;-) Hmm, o rozmiarze mojego uzależnienia niech świadczy fakt, ze na ten sezon Staszko ma 5 kombinezonów