reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam was
i lece do pracy.... normalnie mnie zapomnicie niebawem tak mnie tu mało :-(
nie mam kiedy....
i jeszcze sie martwie bo nie wiem kiedy wkońcy ten skok u mnie bedzie:sorry2: ach...

milego!

reklama
Diablica my ze względu na infekcje wrodzoną małego (z tego względu też nie mogliśmy szczepić go szczepionkami 5w1 i 6w1) nie szczepimy go zalecanymi szczepieniami. Tylko obowiązkowe ale z martwych komórek.

Kocham w - witaj u nas i się rozgość , tak jak Trojan pisała tutaj ja i Trojan jesteśmy bezdzietne ,witaj w klubie:tak:
Diablica- ja w temacie szczepień zielona:tak: zaglądaj częściej:-)
Joweg - co wykorzystałaś męża?:-D
Kinga-rozumiemy Cię każda z nas czasem cierpi na braki czasu
Edyta, zonqa i cała reszto witam porannie ,karkóweczka już mi się piecze na śniadanko pomału się żołądek przyzwyczaja do mniejszych porcyjek
:tak:

Kobietka a Ty caly czas jesz tylko karkowke ? sorki ze o to pytam ale nie wiem czy to taka dieta ...:sorry2:

To jak jest kawka to moze cos do niej ? ja mam paczusie maz rano kupil i teraz jak tu sie im oprzec ?hmmm chyba nie dam rady,musze wszamac chociaz jednego :-D

dziewczyny właśnie zrobiłam żółty ser domowy ma ktoś chęć? może przepis wrzucę? dla dzieci jest idealny bez żadnych konserwantów i sztucznych barwników moje dziecie sie nim zajada aż jej sie uszy trzęsa

skłądniki to; twaróg, mleko margaryna żółtko i soda.
mleko zagotowujemy i wkruszamy do niego twaróg gotujemy go przez 15 min. ciągle mieszając potem przecedzamy przez sitko. do garnka dajemy margarynę i kiedy sie rozpuści dodajemy twaróg ugotowany....mieszamy uważamy zeby sie nie przypaliło dodajemy żółtko a na sam koniec sodę wtedy ser urśnie. I gotowy trzeba szybko przełożyć go do jakiejś foremki pojemnika bo dosyć szybko zastyga. można posolić do smaku....a jak kogoś zainteresuje podam proporcje

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja na chwilę wróciliśmy z zakupów, Filip zaliczył pierwszą wizytę o fryzjera i w nagrodę, że dał się ładnie obciąć poszliśmy na sanki. Dopiero co usiadłam. Muszę zrobić prane bo się już z kosza wysypuje:crazy: i obiad. A w nocy muszę zawieść M. do pracy a tu śnieg pada i pada i jest strasznie ślisko :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry