Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najwieksze doły (w sensie, ze nie chce jeszcze drugieh=go dziecka) mam po kłótniach z M, ale tez jak trochę myśle o pracy, bo chcąc nie chcąc dyzuruję i dyzurować będę, więc nasza kolejna mała Kruszynka nie będzie mnie (i mojego M) miała tak non stop cały czas jak miał Staś.. Ale o tym koniec i kropka, bo się znów zdołuję, a póki co jestem w skowronkach i czekam na ten kwiecień ;-) A właśnie zobaczyłam, że między Twoim Tymkiem (pytałam, bo właśnie często ludzie te imiona stosuja zamiennie) a moim Stasiem są 3 tygodnie 
). No i jeszcze pielęgniarkę 24h/dobę która co 30 minut przychodziła i sprawdzała co u nas ;-) Ogólnie byłam bardzo zadowolona :-) A co do lekarza na kolejną ciążę to totalnie jestem zagubiona.. Bo sie przeprowadzilismy i obecnie do tego "mojego" od Stasia mamy 180km, więc mega dużo, zważywszy że trzebaby jeździć na wizyty, plus samo dojechanie do porodu.. Pożyjemy zobaczymy..
no ale jakoś przeżyję
coś co się przydało albo podobalo no nie wiem....nie które z was mają starsze dzieci i doświadczenie robi swoje no nie?
Moja córa przeszła dziś sama cały pokój jupiiiiiiii ale jestem heapy.....normalnie szał jaka adrenalina....taka mała rzecz a jak cieszy.....
:-)
:-)