Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no hej wpadam na chwilke....przywitać sie i lece robić pierogi. dostałam od teściowej całą mase twarogu i musze go sporzytkować więc ruskie do boju. jest u mnie siostra wiec korzystam z wolności o ile tak to można nazwać...wyszłabym na dwór z dzieckiem albo na zakupy ale zimno jak cholipa i siedzimy w domu. oj ja praktycznie skończyłam karmić wiec biore sie za siebie....troszke zlecimy wagowo podleczę zęby i zaczynam brać witaminy żeby nadrobić straty a potem łahahahahahaha działamy i czekam na 2 krechy
Hej nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta udzielałam się na początku powstania tego wątku jednak potem zabrakło czasu
Witam wszystkie dziewczyny widziałam że niektóre już są zafasolkowane wielkie gratulację
ja postaram się teraz częściej pisać teraz czasu brakło przez problemy zdrowotne syna ale na razie wszystko się uspokoiło tak więc i czasu trochę więcej będzie mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem do waszego grona?;-)
Magdzik - witaj w naszym gronie spowrotem:-)
a ja sprzątam ,ale wpadłam się pokazać bo tygodniu pobytu dziecka u mnie trzeba ogarnąć , wszystkie szyby w domu do mycia bo dotykał paluszkami , no i akwarium, to uciekam do roboty , witam wszystkie dziewczynki. Diablica - info dla Ciebie na
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :-) JustK u Kacpra wykryto alergie pokarmową azs i astmę oskrzelową do tego podejrzewają refluks w piątek znowu idziemy do szpitala na badania ale dzięki leczeniu jak na razie jest dużo lepiej ;-) Jordgubbe no właśnie tak z sentymentu weszłam na wrześniówki 2012r a tam proszę Bunny i u Karoli widziałam też suwaczek jeszcze raz Wielkie Gratulację dla was dziewczyny i spokojnych 9 msc :-) Kobietka hej