reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej :) jestem w szoku ,ze wątek się tak rozkręcił :))
Dawno nie zaglądałam a tu widzę już kilkanaście stron :) jak ostatnio wchodziłam zajrzeć to były może ze 3 :rofl2:

reklama
Kobietka Paulina witajcie :-)
Bunny mi jeszcze w pamięci utkwiła czarodziejka Sally czy jakoś tak oj kiedyś to były bajki:-D
Phoenix a ja z kolei nie mogę się doczekać kiedy pójdę do pracy właśnie wczoraj miałam takie załamanie wieczorem jak małż poszedł do pracy że dzień w dzień to samo sama z dzieckiem że się zatrzymałam w miejscu jedynie co mnie ratuję to uczelnia
Karola pamiętamy o Tobie!! nie przejmuj się ja też ostatnio rzadko tu zaglądam ale to przez brak kompa w domu chyba będziemy musieli go w końcu naprawić ale zawsze kasa na co innego potrzebna:wściekła/y:
Kacpi właśnie usnął a ja kładę się do wyrka i odpoczywam póki mogę bo młodemu właśnie się przebiła górna jedynka i kolejna na dniach się szykuję a przy tym młody przeziębiony i jest makabra z nim więc muszę korzystać :-)

Diablica chociaz ktos o mnie pamieta :-) No moj synek mega sie przestawił zawsze chodził spac tak około 20 a teraz jakas masakra !A jak zasnie poznym popołudniem i sie wybudzi to jest taki marudny ze szok ale mam nadzieje ze jakos mu to minie!Ale i tak jestem szczesliwa bo od jakiegos czasu dosyc ładnie mi przesypia nocki i nie budzi sie kilka razy w noc!Wiec i tak jestem szczesliwa

No wiec teraz moja kolej ja pochodze z okolic Poznania mam 26 lat i jestem szczesliwa mamusia 2 letniego Olafka i zonką:)

Magdzik20 oj to meczy sie teraz aniołek Twoj !Ja miałam tragedie z żabkami u Olafka tzn gornymi jedynkami bo zamiast ząbkow to najpierw wyszły mu strszne pęcherze z ropa i go to mega bolała nic nie pomagało na bol!ale za to pozniej reszte ząbkow rewelacyjnie wyszła :)

jordgubbe oj poniekąd czytając Ciebie jakbym siebie widziała... Też miałam wszystko zaplanowane i sporo z tego wywróciło się do gory nogami :/ Dopiero w szpitali powiedzieli mi ze Dawid jest taki duzy i ze musi być cesarka. Do dzisiaj słyszę w uszach "proszę zakwalifikować panią do cięcia". Na tamtą chwilę cc kojarzyło mi się z jakąś totalną rzeźnią, do tego hormony, ryczałam strasznie. No ale ordynator mnie przekonał do cesarki bo nie dałabym rady urodzic go naturalnie, mały najzwyczajniej w swiecie nie zmieściłby się... Jak go wyjęli był już fioletowy jak śliwka. Ehhh dobrze ze tak się skończyło. Czas po cc wspominam dobrze, teraz już w sumie nie pamiętam tego bólu. Tylko jakaś taka trauma mi została po tym krótkim karmieniu piersią...

jejku jakie te wasze dzieciaki duże się urodziły mój synek ważył 2050g a do wagi 4,3kg dobił jak miał 2 msc;-)
też planowałam poród siłami natury bez zzo karmienie piersią min rok i jedynie co urodzić mi się udało siłami natury a co do karmienia piersią miałam strasznie wyrzuty sumienia czasami ryczałam jak widziałam gdy koleżanki karmiły swoje dzieci naturalnie ale potem jakoś sobie poukładałam to wszystko w głowie no ale przy drugiej dzidzi będę walczyła o pokarm;-)
a u mnie jak po nicku widać mam na imię Magda mam 21 lat jestem szczęśliwą mamą 15msc Kacperka mieszkamy w Wawie :)

ale nam się wątek rozkręcił :-)az miło sie czyta tyle fajnych wpisow!Moj Oli jak sie urodził miał 3500 kg i miara 52 cm wiec taki przeciętny bobas ale krotki !Ja tak samo mam nadzieje ze przy 2 dziecku bede mogła karmic i bede wszystko robiła w tym kierunku zeby wyszlo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry