Bunny86
mama Patryka i Dominika
komputer mi sie wylaczyl a miala juz napisanego posta wiec musze zaczac jeszcze raz 

Jord ja chcialabym po prostu sprobowac jak to jest przecisnąć smoka przez dziurke od klucza
. gdybys nie powiedzial to nawet bym sie nie za kumala ze mamy dzieci z tego samego roku i miesiaca.
Paulinka ja juz mam sanki upolowane czekam tylko na wyplate. drewniane z oparciem w smyku za 59zl. nam starczy.
Diablica czym dluzej o tym mysle tym bardziej sie ciesze na cc. zajmiesz sie stworzeniem tej listy?
Diablica ja siedze w domu nie pracuje. pracowalam wczesniej "na czarno" i po 2 latach mialam tam wrócić . niestety sytuacja tam sie tak pokrecila ze normalnie sie boje . wiec na razie sobie posiedze w domku wychowam dzieci a pozniej pójdę do pracy. w tej chwili nie narzekam na duzo wolnego czasu . samo to ze ma sie dziecko i obowiazki juz zajmuje duzo czasu .
Wisienka Witam
dzis mój mezus przyjeżdża sie bedzie dzialo bo zonka wyposzczone

Jord ja chcialabym po prostu sprobowac jak to jest przecisnąć smoka przez dziurke od klucza
. gdybys nie powiedzial to nawet bym sie nie za kumala ze mamy dzieci z tego samego roku i miesiaca. Paulinka ja juz mam sanki upolowane czekam tylko na wyplate. drewniane z oparciem w smyku za 59zl. nam starczy.
Diablica czym dluzej o tym mysle tym bardziej sie ciesze na cc. zajmiesz sie stworzeniem tej listy?
Diablica ja siedze w domu nie pracuje. pracowalam wczesniej "na czarno" i po 2 latach mialam tam wrócić . niestety sytuacja tam sie tak pokrecila ze normalnie sie boje . wiec na razie sobie posiedze w domku wychowam dzieci a pozniej pójdę do pracy. w tej chwili nie narzekam na duzo wolnego czasu . samo to ze ma sie dziecko i obowiazki juz zajmuje duzo czasu .
Wisienka Witam
dzis mój mezus przyjeżdża sie bedzie dzialo bo zonka wyposzczone

Ostatnia edycja:

, no to dobrze macie z tym starszym bratem:-)
dalam dzieciom obiad ,wiec mam chwilke dla siebie,dzwonil Tom ze bedzie za pol godzinki,wiec pewnie pojawie sie dopiero wieczorkiem.