kasiula222
Fanka BB :)
wanda-23 mnie właśnie ciekawi czy te testy coś dają bo mi właśnie na początku jak zaczęłam testować nie wychodził pozytywnie aż w końcu wyszedł .
Malusiolka ja też współczuje , dobrze że nie mieszkam z teściową bo bym się nerwowo wykończyła
najlepiej z dala od siebie 
Naktusia ja prócz testu zwracałam uwagę na śluz i wydaje mi się że się pokrywało
Malusiolka ja też współczuje , dobrze że nie mieszkam z teściową bo bym się nerwowo wykończyła
Naktusia ja prócz testu zwracałam uwagę na śluz i wydaje mi się że się pokrywało
Ostatnia edycja:
Trzeba bylo w tmobile zostac, tylko przy tym gosciu psychicznie bym sie wykonczyla
A w pracy, szczerze powiem ze mi sie podoba nawet
Tylko wiadomo teraz za wiele nie musze robic, gorzej jak juz wiesz bede miala swoje kody i bede mogla sprzedawac, juz w grudniu mam miec jakies plany.... Najwyzej przemecze sie jeszcze przez zime a pozniej na wiosne pojde tam na produkcje albo znajde cos w swojej miejscowosci. Szczerze to poszlabym na ta produkcje najchetniej, ale maz mi mowi zebym zostala tam gdzie jestem
Sama juz glupia jestem....najgorsze sa ranki wstaje 5:30 i wiesz jestem wyspana ide na pociag wybuja mnie przez godzine i wychodze z pkp taka zaspana az nieprzytomna;-)
Dlatego teraz jak mierze to zasadzam go gdzie trzeba czekam chwile az sie nagrzeje
I dopiero wlaczam haha
Teraz tak mysle ze moglam w tym tmobile zostac