reklama

Staraczki 2013

Nastawiam na jutro budzik punkt 9 i mierzę skrupulatnie tempkę dowcipnie. :-) Ostatnie kilka dni budzik dryndał i mierzenie ale wcześniej to mierzyłam jak się obudziłam. Przeważnie to było w okolicach 9 ale nie co do minuty (nieraz prawie 10 dochodziła):-)
Według NPR temperaturę należy mierzyć nie później niż o 8 (spotkałam się nawet z informacją, że max do 7:30), po tej godzinie temperatura ponoć nie jest wiarygodna.

Trzymam kciuki!!

reklama
Dziewczyny (te które jeszcze nie śpią) wiecie może czy gin jest w stanie określić mniej wiecej ile dpo jest czy tylko jest w stanie powiedzieć ze owu była lub nie? Idę jutro i tak się zastanawiam czy jeżeli owu była to czy pomoże mi ocenić mniej wiecej kiedy.
Może stwierdzić, że owu była np na podstawie płynu w zatoce Douglasa (czasem w jajowodzie) albo znajdując taką rozetkę po pękniętym pęcherzyku (ale to chyba krótko da się zobaczyć). Ale jak tych symptomów nie zobaczy, to wcale nie znaczy, że owu nie było :) Symptomy mogły zniknąć już. Sprecyzowanych informacji można spodziewać się przy monitoringu cyklu.
Zobaczy czy macica jest rozpulchniona, jak wygląda szyjka i może to mu coś zasugeruje?

Tak z ciekawości się zapytam, czy te 3 godziny muszą być przespane w pozycji leżącej? Czy na przykład mogę się przespać 3 godziny w aucie na siedząco i potem zmierzyć temperaturę.

Lamorela nigdzie o tym nie czytałam, ale jak byłam w podróży to nie miałam zA bardzo innego wyjścia i mierzyłam właśnie po śnie w pozycji siedzącej i tempka wyszła całkiem rozsądna.

Dzieki za odpowiedzi co do owu, jutro na wizycie się wyjaśni:)

Hejka Wam :-)

Jak nocka minęła? U mnie koszmarnie chociaż że zasnęłam jak dziecko to przebudzałam się, cały czas czuję takie napięcie w podbrzuszu, taki jakby ucisk... Nie wiem o co chodzi co mogę na to wziąść? No-spe? Doradźcie dziewczyny :-( a do tego wszystkiego łupie mnie w lędźwiach

Apple i jak testowanie? :-D trzymam kciuki &&&&&

Co myślicie dziewczyny, pozytywny? Chyba cień cienia jest?;-)

P8310439.jpg

Załączniki

• P8310439.jpg
    P8310439.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 104
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry