reklama

Staraczki 2013

reklama
Witam dziewczynki :*

apple Kochanie
, zostaniesz mamusią za niecałe 9 miesięcy :D Gratuluję! :* Powiedz mi, miałaś jakieś objawy?

black_tea, a jak u Ciebie testowanie? Dzisiaj mogłabyś spróbować :)

Dzięki dziewczyny:happy2: jestem na razie ostrożna w cieszeniu się, w poniedziałek zrobię betę to może uwierzę na 100% hehe

Black-tea, trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, okresu jeszcze nie ma, więc jest nadzieja:tak: może zrób betę, nie będzie niepewności. Zresztą tak jak pisałaś, w pierwsze ciąży testy Ci nie wychodziły.

Ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kto jeszcze testuje w weekend?

Malusiolka, z objawów miałam bóle w krzyżu, bóle jajników, bóle miesiączkowe, chociaż troszkę się różniły od miesiączkowych. Jeśli chodzi o mój stan psychiczny, to jestem o wiele spokojniejsza, niż kiedy mam PMS.
I ostatnio mam podwyższoną tempkę, np jak mierzę wieczorem to 37,3.

Kurcze, boję się żeby było dobrze... jutro mam termin @, mam nadzieję że nie przyjdzie i nie zaprzepaści wszystkiego.

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka, applecrumble, no właśnie w poniedziałek zrobię teścior sikany a jak nadal bedzie brak @ to betę...jednek chyba przestaje mnieć złudzenia czuje brzuch jak na @ ale ciąża to podobne tę boja jak na @ eh.....pozostaje mi czekać...dzisija i jutro mam cały dzień wypełniony więc nie bede miała czasu myśleć ;)

applecrumble a jaki masz śluz jak mogę zapytać ( eh mam cień nadziei)

koleżanka z obok sklepu wie o moich starankach (jej siostra rodziła ze mną pierwsze dziecko) i jak mnie dzisiaj zobaczyła idącą z warzywniaka z bananem, nektarynką i winogronem powiedziała "no chyba Ci się udało, skoro taka zdrowa żywnosć?" poczekamy zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry