reklama

Staraczki 2013

muszę się pochwalić! :-) wygrałam podwójne wejściówki do wesołego miasteczka, więc się trochę odstresujemy :-) u nas w wakacje są robione imprezy dla dorosłych w wesołym miasteczku :tak: że trwa to od 22 do 2 w nocy i tylko dorośli się bawią i właśnie na to wygrałam :-D i to na dzisiaj :szok:

reklama
Applecrumble - GRATULUJE!! CUDOWNIE!!
Koniecznie daj znać jaki masz śluz :)

U mnie 26 dc. Mdli mnie. Wypiłam wodę i jest gorzej. No zrobiłam test. I krecha. Brusiol zaczął mnie pobolewać, w sumie jajniki. Okres we wtorek, nie wierzę Ovufriendowi, że @ się przesunie, jakby co. Śluz ciągle w większej ilości niż zwykle i lejący (w sensie nie gęsty).

Aesthete - weź mnie ze sobą!!!! W ogóle wszystkie chodźmy z Aesthete, o!!!!

Ostatnia edycja:
ja jutro gotuję rosołek ,a potem idziemy do parku posiedzieć jeśli będzie pogoda ,a jak nie to jakieś inne zajęcie sobie znajdziemy ;p
nie mam pomysłu na obiad na dziś muszę coś wymyślić zjadałabym hmmm co ja bym zjadła ehhh na pewno jakieś frytki ,o a może zrobię frytki i coś do tego dobry pomysł ;p ja to łasuch jestem :)

Ja marzę o plackach ziemniaczanych! Ziemniaki trę na grubych oczkach (kiedyś w MacDonaldzie były takie grubo ścierane placki i się w nich zakochałam), dodaję bardzo drobno posiekaną cebulę i bardzo drobno posiekaną szyneczkę (podsmażoną). Uwielbiam te placki! Będę latać po ryneczku w poszukiwaniu dobrych ziemniaczków :)

My dzisiaj jedziemy na festyn, a co niech się mały wybawi przed pójściem do przedszkola :-) a może i ja zapomnę na chwile o bólu

a dokąd na na festyn jedziecie? ja bedę na festynie w skokach ;)

kurcze, zeby tak mnie cyce bolały no to jakaś przesada spać dzisiaj na nich nie mogłam a kocham spać na brzuchu....teraz siedze normalnie czuję jak pieką...zwłaszcza jeden!
II PRZYBYWAJCIE

Ostatnia edycja:
ja zrobię w poniedziałek placki ziemniaczane z ziemniaczków od teściów podobno pyszne placki z nich wychodzą , ja sobie polewam śmietanką lub jogurtem naturalnym z cukrem pychotka :) ale mam apetyt od samego rana aż mi ślina cieknie, idę sobie zmontować jakieś papu ,a potem biorę się za obiadek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry