reklama

Staraczki 2013

witam
Tyle nie jestem wstanie nadrobić szaleństwo :-)

susel mi gin potwierdził owu pare dni po skoku w ciązy to samo odrauz powiedział, że z prawego była :)

aplle zapraszam na maj 2014 wiedziałam, że będzie plusik mi podobnie w okolicach 6,7,8 temperatury spadały a potem rosły :)

lamorela no to za pracowitą owulkę :D

cyntia też myślę nad plackami ziemniaczanymi, ale nie wiem czy znów rewolucji jelitowych nie będe miała :(

Już od rana dały mi w kość gazy plus bóle jelit to jest okropne kurcze może przez to że objadłam się wcozraj pozno w nocy bo byłam głodna

reklama
Witam weekendowo :)

Szok :szok: nie bylo mnie jeden dzien i tyle naprodukowałyście....:-D tempo macie niezle :) Niestety wszystkiego teraz nie doczytam, ale nadrobie :)

Wpadłam do Was tylko na chwilkę a tu taaaakie suuuper wiadomości :)

apple - Gratulacje :) piękne II nie ma wątpliwośći :) Superaśne chwile przed Tobą :) Dużo zdrówka w Dwupaczku :)

lamorela - działaj, działaj :)

Staciatella - współczuję mdłości (to nic fajnego) ale na pewno potwiedzają Twój "piękny stan" :-) FASOLINKA nie ucierpi bo weźmie sobie co potrzebuje z organizmu Twojego :)
Mi towarzyszyły do 5 miesiąca - cieszyły - z jednej strony utwierdzały mnie że hormony działają a z drugiej schudłam 8 kg (78-70kg) później 12kg na plus, więc w bilansie 4kg przytyłam :)

aesthete
- oby @ nie przyszła :) kiedy testujesz?

back tea, tekla - &&&&&&& cały czas zaciśniete :)

A mnie czeka dziś dzień w kuchni .... mój Ł.. ma urodziny i wieczorem się szykuje imprezka więc gotowanie, pieczenie i smażenie :) no ale wieczorem jak juz usiądę to się zrelaksuję :-) \Tak sobie cały czas powtarzam, bo chyba zwariuje :-D

Buzka Kochane :*

Ps. Miałam być chwilke a już 45 min zleciało :P BB to uzależnia :-D

applecrumble GRATULACJE!!! O jak milo znow uslyszec dobre wiadomosci! dlugo sie staraliscie?

aesthete – ja w tym sklepie kupuję dla dzieci lizaki z ksylitolem, pastę do zębów bez fluoru, a ostatnio czekoladę z ksylitolem. Wszystko fajne, ale czekolada trochę mała :-)
piaska to Ty masz juz dzieci? bo sie pogubilam :sorry2:

lamorela z ta przewidywana owu to jest bardzo roznie. dopoki nie wyznaczy to bym sie starala. a jak mam dwa dni przerwy (co wlasnie sie ostatnio zdarzylo) to od razu sie robie nerwowa, biedny ten moj maz ;-)

aesthete nie testujesz?

Cyntia kurcze, wiem ze chcesz testowac jak najszybciej, ale ja bym chyba stanela po stonie ovufriend'a, bo jakbys miala miec za kilka dni @ to ta faza lutealna troche za krotka by byla....

lamorela z ta przewidywana owu to jest bardzo roznie. dopoki nie wyznaczy to bym sie starala. a jak mam dwa dni przerwy (co wlasnie sie ostatnio zdarzylo) to od razu sie robie nerwowa, biedny ten moj maz ;-)
Oj mam tak samo, wystarczy dzień przerwy i zaczynam go nagabywać, że jak nie będziemy się starać, to możemy przegapić.

no to poprawie nasze statystyki :-) (lubie takie poprawki;-))

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 85!!
Zaciążonych potwierdzonych: 15 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus
II
Nanncy II
applecrumble II

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @ 08.08 ????
ann_art - termin @ 08.08 ????
Nuuuśka - termin @ 16.08????
Sandra_best - termin @ 17.08????
tamaguczi - termin @ 17.08????
Agaawa - termin @ 26.08

Kropka10 - termin @ 28.08
mycha05 - termin @ 29.08
Contia85 - termin @ 29.08
aesthete - termin @ 29/30.08
kobietka22- termin @ 30.08 ?
black_tea - termin @ 30.08

Sierpien 2013
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013
waiting4beans - termin @ 01.09
CarpeDiem - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09
aureolcia - termin @ 03.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
Abezela - termin @ 07.09
biedroneczka - termin @ 08.09
malena100 - termin @ 09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
benefica - termin @ 10.09
mikaaa - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
Dorcia - termin @ 22.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 01.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23

dziewczyny widzę, ze prawie każda ma ovufriend ....czy jśli nie mierzę temeratury jest sens zakładać...bo prowadzę od tego cyklu ale za nic nie mam przyznanych punktów :/

Ostatnia edycja:
Centka dzięki.... mąż się ze mnie smieje, ze prowadzę statystyki nasze naszego współżycia :P
eh ciągle mam wrażenie ze zaraz dostanę @ i pewnie tak bedzie

a co do mierzenia może się na to dam namówić od przyszłego cyklu jednak proszę o info jaki termometr muszę zakupić :P bo niewyobrażam sobie leżeć 10 min rano z rtęciowym lub badać się tym do ucha :P

centka, dzięki :) Mam nadzieje, że jutro jakoś dam sobie radę. A co do fasolki, to sama już nie wiem. Mam jakieś lekkie przeczucie, że jednak mogę być w ciąży. Niedawno byłam w łazience i widziałam na papierze śluz mleczny. Jakaś cicha nadzieje we mnie siedzi :)

black_tea, nie będzie potrzebny Tobie termometr, bo na pewno w tym cyklu będą II kreseczki. Trzymam &&&&

Ostatnia edycja:
ja będę mierzyła sobie od nowego cyklu jeśli on w ogóle nadejdzie ... kiedyś mierzyłam ,ale takim rtęciowym i się umęczyłam z tym termometrem teraz mam taki zwykły elektroniczny :)
a śluzu to mam jak na lekarstwo ,a jeśli już to tylko takie białe mleczko a płodnego zero kiedyś miałam piękne cykle i piękny śluz,a teraz się wszystko pokręciło ...

reklama
black_tea Tobie ovufriend moze byc w ogole nie potrzebny, wiec wstrzymaj sie jeszcze z rejestracja :happy2: ale jakbys jednak chciala kupic termometr to ja mam Microlife z allegro i mierze w ustach. zaleta jest taka, ze ma dwa miejsca po przecinku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry