reklama

Staraczki 2013

reklama
mniam mniam... od bananów to ja uzależniona jestem :nerd:

dzisiaj moja mama przyjeżdża mi pomóc ogarniać to remontowane mieszkanie, więc mnie trochę odciąży :tak: a tata oświetlenie będzie robić :-) jakoś nie myślę że bym była w ciąży :no: brzuch mnie nie boli tak jak wczoraj, tylko lekko pobolewa, @ nie widać, czuję się tylko w środku wilgotna, ale myślę, że ten 1-2 dni poślizgu to raczej spowodowane przemęczeniem, a nie fasolką...

coś na @ figle płata eh
czuję się jak na @ a przyjaciólka mówi ze też tak sie czuła i ma teraz Zuzkę .....zwariować idzie
dzisiaj boli mnie podbrzusze jak by mnie ktoś po nim w nocy kopał....nie bolą jajniki (a w zesżłym miesiącu jajniki bolały)
wkręcam sobie

APPLE-gratuluje:-) ciesze sie razem z Toba..BLACK TEA-to moze zrob tego tesciora..Ja od rana w pracy.Dzis 24 dzien cyklu.Do testowania zostalo 7 dni..7 dlugich dni..APPLE-wlasnie jaki masz sluz?

:-D:-D:-D:-D pięknie pozytywnie pozytywny test :tak::tak:
!!! GRATULUJĘ !!!

witam weekendowo :tak:
już się podniosłam ;-) Mrówek wstał godzinę temu :tak: Miszczu śpi ;-)

tak mnie pięknie wczoraj ściemniał, jaki to on napalony i co? mecz ogladał :wściekła/y: więc tradycyjnie sobie zasnęłam ... niezabzykana :-D
chociaż raczej powinnam mieć minę płaczącą ;-)
weszłam teraz w etap cyklu mało płodny, więc ... nie chce mi się nic bzykać ;-)

i generalnie podłapałam jakiegoś doła
:baffled: czuję się staro, grubo i do dupy ... kolejny znam na @ :-( trudno :-( czerwiec też piękny ;-)

Apple- gratuluję serdecznie dwóch kreseczek ja widzę wyraźnie o boniu kiedy mi będzie dane taki test ujrzeć ;p

ja wstałam wypiłam kawkę i doczytałam co nie co mamy weekend jakieś plany macie ?my jedziemy po obiedzie odwiedzić teściów ,a potem wracamy na noc do domku trenować przed starankami :) no chyba ,że ja już zaciążyłam ,ale tego dowiemy się przy poniedziałkowym testowaniu ;p

Kobietka, ja weekendzik w domu spędzam. Michał dzisiaj na 3 zmiany poszedł do roboty i wróci 4/5 rano ;/ A jutro na 12-tą mam jazdy i znowu się denerwuje jutrzejszym dniem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry